Whirlpool AKP 745 NB – cuptor electric multifuncţional de tip încorporabil

Whirlpool AKP 745 NB se pare a fi un nou cuptor electric multifuncţional, capabil să asigure de fiecare dată rezultate bune într-un mod sigur şi economic. Designul plăcut cu finisaje bine definite îi permit să se integreze destul de uşor în orice tip de decor şi de amenajare de bucătărie.

Aşadar, discutăm despre un aparat de gătit electric din gama produselor electrocasnice de tip încorporabile. Are o capacitate de 65l, 8 moduri de gătire, control mecanic, Ventilator, Grill, Timer, dar şi un afişaj digital LCD modern cu control electronic.

Acest model recent AKP 745 NB este prezent în magazinul online eMag la preţul de avantajos de numai 899 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, se bucură de un design interesant de tip încorporabil pe un fond de culoare neagră. Cântăreşte în jur de 33kg şi măsoară standard 59.5 x 59.5 x 56.4 (I x L x A) cm, lungimea cordonului de alimentare fiind de 1.2m.

Acelaşi aparat de gătit este disponibil online şi în ofertele celor de la Cel, Altex şi Flanco.

Imagini cu Whirlpool AKP 745 NB:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus, vorbim despre un model electric din clasa energetică A, ce necesită o alimentare la reţea la 220-240V, cu 50-60Hz. Astfel, reuşeşte să înregistreze un consum energetic de numai 0.85kW/h.

Printre cele 8 moduri de gătire eficiente se enumeră şi următoarele: funcţia de convecţie cu aer fierbinte, funcţia de încălzire inferioară, funcţia de decongelare, funcţia de încălzire superioară, funcţia Turbo ventilator, funcţia Turbo Grill, funcţia de aer forţat şi funcţia de coacere convenţională

Ca şi funcţii speciale, se laudă cu sistemul Smart Clean cu autocurăţare hidrolitică, cu funcţia de iluminare interioară, cu Timer programabil, cu butoane Push-Push, cu rafturi glisante şamd.

Iar cât despre accesorii, odată cu noul cuptor încorporabil vin şi următoarele: două tavi de coacere şi un grătar.

Pe partea de control, panoul de comandă al cuptorului este proiectat în partea frontală a acestuia. Aici sunt proiectate două butoane de tip Push-Push, între ele fiind poziţionat afişajul digital LCD cu control electronic.

Concluzie:

În concluzie, Whirlpool AKP 745 NB este un cuptor electric încorporabil cu 8 moduri de gătire, ce asigură de fiecare dată rezultate neaşteptat de bune.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Multifuncţional (8)
  • Ventilator
  • LED
  • Grill
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *