Whirlpool AKP 288/JA – cuptor electric multifuncţional cu design rustic

Whirlpool AKP 288/JA este un cuptor electric cu aspect rustic, provenit din gama aparatelor de bucătărie de tip încorporabile. Se dovedeşte a fi un real ajutor în bucătăria oricărei gospodine, dat fiind faptul că pune la dispoziţie numeroase funcţii de gătire eficiente şi utile.

Aşadar, discutăm despre o variantă de 3200W putere încadrată în clasa de eficienţă energetică A. Deţine o capacitate de 56l, 9 funcţii interesante de gătire, Timer, Ventilator, precum şi control mecanic.

Acest model recent AKP 288/JA se poate achiziţiona din oferta magazinului de specialitate eMag cu doar 1.249 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce priveşte aspectul, se bucură de o construcţie atrăgătoare cu design rustic, purtând finisaje şi forme perfect definite. Este de culoare crem (Jasmine), măsoară standard 59.5 x 59.5 x 56.4 (I x L x A) cm şi cântăreşte în jur de 36kg, cablul de alimentare având o lungime de 1m.

Acest model multifuncţional este prezent online şi în magazinele Flanco, Altex şi CEL.

Imagini cu Whirlpool AKP 288/JA:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

După cum spuneam şi mai sus, acest cuptor multifuncţional Whirlpool are o putere de 3200W, fiind încadrat în clasa energetică A. Astfel, necesită o alimentare la o tensiune de 220 – 240V, cu o frecvenţă de 50 – 60 Hz.

Uşa acestuia este proiectată dintr-un geam de protecţie termorezistent cu 3 straturi, foarte uşor de curăţat şi de igienizat. Interiorul este conceput dintr-un email calitativ, ce deţine o placă mare cu o suprafaţă de coacere de până la 1200cm2.

În privinţa celor 9 moduri de gătire, printre acestea se enumeră şi funcţia de convecţie cu aer fierbinte, funcţia de decongelare, funcţia de Grill rabatabil, funcţia de încălzire superioară şi inferioară, funcţia de coacere convenţională etc.

Cât despre funcţiile speciale, ar fi de menţionat sistemul pentru uşă rece, sistemul de iluminare interioară, funcţia Smart Clean, selectorul pentru temperatură şi programe, siguranţa pentru termostat, Timer-ul, Ventilatorul şamd.

Design-ul rustic reflectă şi asupra panoului de control, unde butoanele de comandă şi mânerul sunt prevăzute din bronz patinat.

Ca şi accesorii, vine împreună cu un grătar mare, cu un grătar mic şi cu o tavă de coacere.

Concluzie:

În concluzie, Whirlpool AKP 288/JA reprezintă un cuptor electric multifuncţional cu design rustic, capabil să se integreze foarte bine în orice stil de decor, oferind o funcţionalitate sigură şi confortabilă.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Multifuncţional (9)
  • Rustic
  • Modern
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *