Whirlpool AKP 255 NA – cuptor electric multifuncţional cu design rustic

Whirlpool AKP 255 NA se dovedeşte a fi un aparat de gătit multifuncţional de calitate foarte bună, capabil să se integreze neaşteptat de bine în decorul oricărei bucătării. Reprezintă un cuptor electric cu funcţii multimple de gătire, ce reuşeşte de fiecare dată să obţină rezultate excepţionale.

Aşadar, avem de-a face cu un produs electrocasnic rustic de tip încorporabil, încadrat în clasa energetică A. Are o capacitate de 53l, deţine 9 moduri de gătire eficiente, controlul acestuia fiind unul de tip mecanic.

Acest model recent AKP 255 NA este deja prezent online în oferta magazinului de specialitate eMag la numai 1.099 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce priveşte aspectul, prezintă un exterior atractiv de tip rustic, ce poartă forme şi detalii perfect definite. Este de culoare neagră, are o greutate de aproximativ 34kg şi măsoară standard 59.5 x 59.5 x 56.4 I x L x A (cm), lungimea cablului de alimentare fiind de 0.9m.

Modelul de faţă se regăseşte online şi în magazinele evoMag şi Flanco.

Imagini cu Whirlpool AKP 255 NA:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus şi mai sus, vorbim despre un produs electrocasnic de gătit din clasa energetică A. Astfel, necesită o alimentare la 220-240V cu 50-60Hz, consumul de curent electric înregistrat fiind de numai 0.84kW/h.

În privinţa celor 9 moduri de gătire, printre acestea se enumeră şi funcţia de decongelare, funcţia de încălzire superioară, funcţia de încălzire inferioară, funcţia de încălzire rapidă, funcţia de ventilare şamd.

Cât despre funcţiile speciale din dotare, pune la îndemână funcţia de autocurăţare Smart Clean, funcţia de iluminare interioară, sistemul pentru uşă rece, dar şi funcţia Timer.

Interiorul cuptorului este conceput dintr-un email calitativ de culoare neagră, ce se dovedeşte a fi extrem de uşor de curăţat după fiecare utilizare. Iar cât despre uşa acestuia, beneficiază de un geam de protecţie termorezistent cu 3 straturi, ce conservă excelent temperatura de la interior.

Odată cu noul cuptor electric încorporabil, vin şi următoarele accesorii: o tavă de copt şi un grătar combi.

Concluzie:

Concluzionând, Whirlpool AKP 255 NA reprezintă un aparat multifuncţional pentru gătit, calitativ şi modern, ideal în bucătăria oricărei gospodine.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Multifuncţional (9)
  • Design rustic
  • Clasa A
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.