Whirlpool ACWT 5G311/WH – aragaz mixt cu plită pe gaz şi cuptor electric

Whirlpool ACWT 5G311/WH se dovedeşte a fi un aragaz tradiţional calitativ, modern şi performant, ce reuşeşte de fiecare dată să asigure atât o funcţionalitate bună şi sigură, cât şi rezultate pe măsură. Reprezintă un produs electrocasnic pentru bucătărie, capabil să se integreze foarte bine în orice stil de design interior.

Ei bine, avem de-a face cu un model mixt din clasa energetică A, ce deţine plită cu alimentare pe gaz şi cuptor electric. Ambele beneficiază atât de mod de siguranţă, cât şi de aprindere electrică integrată de la buton.

Acest model nou ACWT 5G311/WH este deja prezent în oferta magazinului online eMag la preţul de achiziţie de 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce priveşte design-ul, se bucură de un aspect plăcut şi modern cu finisaje perfect definite. Este de culoare alb-negru, cântăreşte apriximativ 42kg şi măsoară standard 85 x 50 x 60 (I x L x A) cm, cablul de alimentare având o lungime de 1m.

Acelaşi produs electrocasnic mixt se poate achiziţiona online şi de la Flanco.

Imagini cu Whirlpool ACWT 5G311/WH:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Plita acestui aragaz mixt are alimentare cu gaz, fiind alcătuită din 4 arzătoare de dimensiuni diferite, precum: unul mare, unul mic şi două normale.

Ca şi proiectare, arzătorul cel mare este situat în partea din stânga faţă, cel mic în partea din dreapta faţă, iar cele două normale în partea din stânga şi dreapta spate. Deasupra acestora stau poziţionate două grătare emailate din fontă, ce garantează o stabilitate excelentă vaselor de gătit.

Pe partea de putere calorică, cel mare dezvoltă 3kW, cel mic 1kW, iar cele două normale câte 1.9kW fiecare.

Cuptorul cu alimentare electrică are o capacitate de 60l. Pune la îndemână funcţia de iluminare interioară, funcţia de autocurăţare, Timer-ul electronic, funcţia de Grill, funcţia de convecţie cu aer fierbinte, precum şi funcţia de aer forţat.

În ceea ce privesc funcţiile speciale, ar fi de menţionat tehnologia Al 6-lea Simţ, sistemul integrat de curăţare Hidrolitică, sistemul de protecţie pentru cei mici, picioruşele ajustabile şamd.

Iar ca şi accesorii, odată cu noul aragaz vin şi următoarele: un grătar pentru cuptor, un capac pentru plită şi o tavă de copt.

Concluzie:

În concluzie, Whirlpool ACWT 5G311/WH reprezintă un aragaz tradiţional mixt cu 11 funcţii, capabil să garanteze întotdeauna o funcţionalitate sigură şi comodă, cu rezultate foarte bune.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Mixt
  • 11 funcţii
  • Display electronic
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *