Whirlpool ACMT 6332/WH – aragaz tradiţional mix cu 11 funcţii

Whirlpool ACMT 6332/WH este un aragaz tradiţional mixt, calitativ şi modern, ce pune la îndemână plită cu 4 arzătoare pe gaz şi un cuptor electric generos. Reprezintă un produs electrocasnic pentru bucătărie, modern şi elegant, ce reuşeşte să se integreze extrem de bine în orice stil de decor şi de amenajare.

Ei bine, vorbim despre un model cu plită pe gaz şi cu cuptor electric din clasa energetică A. Ambele beneficiază atât de sistem de siguranţă integrat, precum şi de aprindere electrică de la buton.

Acest model recent ACMT 6332/WH este deja comercializat online de către eMag cu preţul de achiziţie de numai 1.249 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al designului, prezintă un exterior atractiv cu forme şi finisaje bine definite, totul fiind pe o nuanţă de culoare alb/negru. Are picioruşe ajustabile, o greutate de doar 47kg şi măsoară standard 85 x 60 x 60 (I x L x A) cm.

Acelaşi aragaz mixt este disponibil online şi la Altex şi Flanco.

Imagini cu Whirlpool ACMT 6332/WH:

 

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În partea superioară a aragazului este proiectată plita cu alimentare pe gaz, ce pune la îndemână 4 arzătoare diferite, precum: unul mare, unul mic şi două normale.

Ca şi poziţie, cel mare este proiectat în partea din stânga faţă, cel mic în partea din dreapta faţă, iar cele două normale în partea din dreapta şi stânga spate. Deasupra acestora producătorul a optat pentru două grătare rezistente din fontă, ce vor garanta o stabilitate foarte bună vaselor de gătit.

În privinţa puterii calorice, cel mare dezvoltă 3.3kW, cel mic 1kW, iar cele două normale câte 1.9kW fiecare.

Cuptorul cu alimentare electrică are o capacitate de 59l. Acesta vine prevăzut cu 11 funcţii interesante printre care se enumeră şi următoarele: funcţia de Grill, funcţia de Rotisor, funcţia de autocurăţare Hidrolitică, funcţia Timer, funcţia de iluminare interioară, funcţia de siguranţă pentru cei mici, Tehnologia Al 6-lea Simţ, funcţia de aer forţat şamd.

Cât despre accesorii, vine împreună cu un capac metalic pentru plită, cu o tavă de copt, dar şi cu un grătar pentru cuptor.

Concluzie:

În concluzie, Whirlpool ACMT 6332/WH se pare a fi un aragaz de calitate foarte bună, modern şi accesibil, ce garantează o funcţionalitate bună şi sigură cu rezultate pe măsură.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Mixt
  • 11 funcţii
  • Display electronic
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *