Vortex VAI-T12LCSV Inverter – aparat electrocasnic de climatizare cu tehnologie Inverter din clasa A++

Vortex VAI-T12LCSV Inverter se pare a fi un aparat de aer condiţionat modern şi calitativ, ce funcţionează pe baza tehnologiei avansate Inverter. Funcţiile şi caracteristicile inteligente ale acestuia îl fac capabil să atingă întotdeauna performanţe superioare în climatizare, indiferent de mediul exterior.

Aşadar, avem de-a face cu o variantă standard cu sistem de montare pe perete, provenită din clasa energetică A++. Deţine compresor rotativ Inverter, 3 trepte de ventilare, filtru antibacterian, kit de instalare inclus, control din telecomandă, dar şi un afişaj digital discret.

Capacitatea acestuia de răcire şi încălzire îl recomandă spaţiilor şi locuinţelor cu o suprafaţă acoperită de până la 35mp.

Acest model recent VAI-T12LCSV Inverter se poate procura online din oferta magazinului de specialitate eMag cu doar 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, se bucură de un design atrăgător cu forme şi finisaje bine definite, ambele unităţi având sistem de montare pe perete. Unitatea internă este de culoare alb/argintiu, cântăreşte în jur de 8kg şi măsoară standard 77 x 18 x 24 (L x l x H) cm. Cea externă este de culoare albă, are o greutate de 30kg şi măsoară standard 70 x 25.6 x 55.2 (L x l x H) cm.

Imagini cu Vortex VAI-T12LCSV Inverter:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

La capitolul temperatură optimă de funcţionare, la răcire minima este de -10°C şi maxima de 46°C, iar la încălzire minima este de -15°C şi maxima de 24°C.

În ceea ce priveşte nivelul de zgomot înregistrat în timpul funcţionarii, la interior maxima este de 50dB, iar la exterior de maxim 60dB.

Pe partea de moduri de funcţionare, pune la îndemână funcţia de dezumidificare (1l/h), funcţia de răcire/încălzire, funcţia de ventilaţie, funcţia auto restart, funcţia auto curăţare, funcţia Timer, funcţia Eco, funcţia Sleep/Night, funcţia Healthy şamd.

Ca şi coeficient de radament pe sezon, la răcire SEER şi EER sunt de 6.1kW, iar la încălzire SCOP şi COP sunt de 4kW.

Tot din punct de vedere tehnic, ar mai fi de menţionat consumul nominal înregistrat de 1130W la răcire şi de 1020W la încălzire, cât şi capacitatea nominală de 3200W la răcire/încălzire.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Vortex VAI-T12LCSV Inverter reprezintă un aparat de climatizare accesibil, eficient şi economic, ce reuşeşte de fiecare dată să atingă performanţe superioare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Kit de instalare inclus
  • Clasa A++
  • Compresor Inveter
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.