VORTEX VAI-T09LCBK – aparat de AC de 9.000 BTU din clasa A++, cu kit de instalare inclus

VORTEX VAI-T09LCBK este un sistem de climatizare accesibil, modern şi eficient, capabil să asigure de fiecare dată când este nevoie un mediu ambiant confortabil şi silenţios. Ei bine, se dovedeşte a fi un aparat de aer condiţionat cu tehnologie Inverter, ce atinge de fiecare dată performanţe superioare într-un mod pe cât se poate de economic.

Vorbim despre un model standard de perete provenit din clasa energetică A++. Se bucură de kit de instalare inclus, de compresor rotativ, de 3 trepte de ventilare, de filtru Ion Filter, de numeroase moduri de funcţionare, precum şi de control din telecomandă şi de afişaj digital.

Faptul că are o capacitate de 9.000 BTU la răcire şi încălzire, îl face ideal pentru spaţiile cu o suprafaţă acoperită de până la 20mp.

Acest model nou VAI-T09LCBK este deja comercializat online de către eMag cu preţul avantajos de numai 1.149 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, avem de-a face cu un produs de climatizare cu sistem de montare pe perete. Unitatea interioară este de culoare alb-negru, cântăreşte undeva în jur de 8kg şi măsoară standard 770 x 240 x 180 (l x l x H) mm. Cea externă este de culoare albă, cântăreşte aproximativ 26kg şi măsoară standard 700 x 552 x 256 (L x l x H) mm.

Aparatul de faţă se regăseşte online şi în stocul celor de la CEL.

Imagini cu VORTEX VAI-T09LCBK:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În ceea ce priveşte consumul energetic anual de sezon, la răcire înregistrează 143kWh/an, iar la încălzire 875kWh/an.

Cât despre eficienţa energetică referitoare la randamentul sezonier, la răcire SEER este de 6.1kW, iar la încălzire SCOP este de 4kW.

La capitolul moduri de funcţionare, se laudă cu: funcţia de dezumidificare (0.8l/h), funcţia de răcire, funcţia de ventilaţie, funcţia de răcire, funcţia Timer, funcţia auto clean, fucntia restart, funcţia Sleep/Night, funcţia de autodiagnosticare şamd.

În funcţia de ventilaţie, în treapta 3 aerul din încăpere este ventilat cu un debit maxim de 550m3/h.

Ca şi nivel acustic din timpul funcţionarii, zgomotul maxim înregistrat la interior este de 50dB, iar cel de la exterior de 60dB.

Concluzie:

În concluzie, VORTEX VAI-T09LCBK reprezintă un sistem de aer condiţionat cu tehnologie Inverter, capabil să asigure un climat favorabil într-un mod eficient şi silenţios.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • 9.000 BTU
  • Inverter
  • Clasa A++
  • Kit instalare inclus
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.