VORTEX VAI-A0917FIW – aparat de AC cu compresor rotativ Inverter de 9.000 BTU

VORTEX VAI-A0917FIW reprezintă o soluţie de climatizare avantajoasă, modernă şi calitativă, ce reuşeşte să atingă performanţe superioare într-un mod economic şi silenţios. Este un aparat de aer condiţionat cu tehnologie Inverter, căruia design-ul plăcut şi atractiv îi permite să se integreze foarte bine în orice stil de decor interior.

Aşadar, avem de-a face cu un aparat electrocasnic standard încadrat în clasa energetică A++. Beneficiază de compresor Inverter rotativ, de filtru cu Ioni de argint, de control din telecomandă, de afişaj digital, dar şi de kit de instalare inclus.

Capacitatea de răcire/încălzire de 9.000 BTU îl recomandă locuinţelor cu o suprafaţă acoperită de până la 25m².

Acest model VAI-A0917FIW este deja prezent în oferta celor de la eMag la preţul avantajos de numai 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce priveşte design-ul, se bucură de un exterior elegant cu forme şi finisaje perfect definite, sistemul de montare fiind pe perete. Unitatea internă este de culoare alb/negru, cântăreşte doar 8kg şi măsoară standard 75.0 x 28.5 x 20.0 (L x A x I) cm. Cea externă este de culoare albă, cântăreşte aproximativ 27kg şi măsoară standard 72.0 x 4.0 x 26.0 (L x A x I) cm.

Produsul de climatizare de faţă se poate procura online şi din oferta magazinul de specialitate CEL.

Imagini cu VORTEX VAI-A0917FIW:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere al consumului de curent electric anual, înregistrează doar 141.3kWh/an la răcire şi în jur de 897.5kWh/an la încălzire.

În ceea ce priveşte coeficientul de randament sezonier, la răcire SEER este de 6.3kW, iar la încălzire SCOP este de 4.1kW.

La capitolul moduri de funcţionare, pune la dispoziţie următoarele: funcţia de dezumidificare (1l/h), funcţia de răcire, funcţia de încălzire, funcţia de control Wi-Fi, funcţia Sleep/Night, funcţia de dezgheţare, funcţia auto restart, funcţia Turbo şamd.

Ca şi nivel acustic produs în timpul utilizării, maxima atinsă la interior este de 51dB, iar cea de la exterior de 57dB.

Aşa cum am spus, pachetul include şi kit-ul de instalare, însă nu şi montaj gratuit. Kit-ul de instalare conţine următoarele: 3 metrii de traseu frigorific din ţeavă din cupru şi izolaţie termică, un furtun de evacuare al condensului, o bandă din plastic, o bandă izolatoare şi un intel de protecţie din plastic.

Concluzie:

Concluzionând, VORTEX VAI-A0917FIW este un aparat de aer condiţionat cu compresor rotativ Inverter, capabil să garanteze de fiecare dată un mediu ambiental confortabil.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • 9.000 BTU
  • Compresor rotativ Inverter
  • Clasa A++
  • Kit de instalare inclus
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *