VORTEX A1217FDW – aparat de AC cu tehnologie Inverter de 12.000 BTU

VORTEX A1217FDW se pare a fi unul dintre cele mai convenabile aparate de aer condiţionat ale momentului, evidenţiate printr-un raport favorabil preţ-performanţă. Este un sistem de climatizare standard, ce se integrează foarte bine în orice design de locuinţă, fiind capabil să garanteze un mediu ambiental optim.

Ei bine, avem de-a face cu un model cu capacitatea generală de 12.000 BTU încadrat în clasa de eficienţă energetică A++. Beneficiază de Ion Filter, de compresor rotativ cu tehnologie Inverter, de Kit de instalare inclus, precum şi de control din telecomandă cu afişaj digital.

Acest model recent A1217FDW poate fi achiziţionat online din oferta magazinului de specialitate eMag cu doar 1.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, observăm un model cu sistem de montare pe perete, unde ambele unităţi sunt pe un fond de culoare albă. Cea interioară este de 8.5kg şi măsoară 750 x 285 x 200 mm, iar cea exterioară este de 27.5kg şi măsoară 720 x 540 x 260 mm.

Aceeaşi variantă se regăseşte şi în stocul online al celor de la CEL.

Imagini cu VORTEX A1217FDW:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privinţa coeficientul de randament sezonier, în modul de răcire SEER este de 6.13kW, iar în modul de încălzire SCOP este de 4.0kW.

Ca şi nivel acustic înregistrat în timpul funcţionarii, maxima de la interior este de 51dB, iar cea de la exterior de doar 69dB.

Pe partea de putere nominală, la răcire consumă 1090W, iar la încălzire 970W.

Modurile de funcţionare ale acestui sistem de climatizare sunt următoarele: funcţia de dezumidificare (1.2l/h), funcţia de încălzire, funcţia de răcire, funcţia control prin Wi-FI, Timer-ul programabil, modul Sleep/Night şamd, funcţia de ventilare, funcţia auto restart, funcţia de dezgheţare şamd.

Cât despre debitul de aer înregistrat de către unitatea internă, acesta este de maxim 550mc/h.

Mulţumită sistemului de filtrare cu ioni de argint, aerul din habitaclu va fi unul pe cât se poate de proaspăt şi de curat.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, VORTEX A1217FDW reprezintă un aparat de AC cu compresor rotativ Inverter, capabil să garanteze întotdeauna un mediu ambiant confortabil şi sănătos.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Inverter
  • Clasa A++
  • Kit de instalare inclus
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.