Vonino Xavy L8 – tabletă de 8″ cu sistem de operare Android 6.0 Marshmallow

Vonino Xavy L8 se pare a fi o tabletă de generaţie recentă, performantă şi atractivă, capabilă să ofere o funcţionalitate ireproşabilă în orice situaţie. Se bucură de un design calitativ, portabil şi modern, ce o face potrivită atât utilizării de acasă, cât şi celei din deplasare.

Aşadar, avem de-a face cu un gadget ce rulează din fabrică sistemul de operare Android 6.0, Marshmallow.

Din punct de vedere al autonomiei de lucru, are la bază un acumulator generos de tip Li-Ion de 4000mAh. Acesta oferă o durată de până la 6 ore de redare audio/video, de până la 4.5 ore de convorbire 4G, de până la 5.5 ore de convorbire 3G şi de până la 6.5 ore de convorbire 2G. Ca şi durată de viaţă în mod stand-by garantează până la 250 de ore.

Acest model recent Xavy L8 este comercializat direct de către producătorul Vonino cu doar 498 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, observăm o construcţie modernă şi calitativă de culoare albastru închis. Prezintă finisaje şi datalii perfect definite, măsurând standard 123 x 9.6 x 207 mm şi cântărind în jur de 338g.

Acelaşi dispozitiv este comercializat online şi de către eMag.

Imagini cu Vonino Xavy L8:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noua tabletă de la Vonino vine echipată cu un display de tip IPS Capacitiv ce măsoară 8 inch în diagonală. Are 16M de culori, unghiuri de vizualizare largi, precum şi o rezoluţie HD la 1280 x 800px.

În privinţa performanţelor, deţine un procesor Quad-Core – MT8735B. Aparţine producătorului Mediatek, respectiv seriei Cortex A53, rulând standard la o frecvenţă de 1.1GHz. Cât despre grafică, integrează chipset-ul video ARM Mali – T720.

Deţine 8Gb de memorie de stocare, precum şi 1Gb de tip LPDDR3 de memorie RAM. Capacitatea de stocare poate fi extinsă până la 32Gb cu ajutorul unui card MicroSD.

Din punct de vedere multimedia, se bucură de 2 camere foto/video (5Mp cu Blitz/2Mp), de Radio FM, de senzorul de gravitaţie şi de un difuzor audio (BesAudEnh/BesLoudness/BesSurround).

Iar cât despre conectivitate, beneficiază de slot MicroSD, de slot SIM, de GPS, de Reţea 4G/3G/2G, de Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac, de MicroUSB-B şi de Jack 3.5mm.

Concluzie:

Concluzionând, Vonino Xavy L8 reprezintă o tabletă performantă şi modernă de calitate bună, cu capacitatea de a oferi o funcţionalitate ireproşabilă atât de acasă, cât şi din deplasare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • 8 inch
  • Accesibilă
  • Modernă
  • Android 6.0 Marshmallow
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.