Vonino VR5 – ochelari pentru experienţa realităţii virtuale

Vonino VR5 este o pereche de ochelari virtuali din gama de produse multimedia a celor de la Vonino. Reprezintă un gadget interesant şi calitativ, ce reuşeşte să transpună experienţa realităţii virtuale chiar de la tine de acasă.

Vorbim despre un accesoriu compatibil doar smartphone-urilor care deţin senzorul Gyro şi care au o diagonală cuprinsă între 3.5 şi 6 inch.

Cu aceşti ochelari virtuali poţi accesa diferite aplicaţii VR, poţi viziona conţinut 3D sau poţi chiar încarca diverse jocuri 3D.

Acest model VR5 poate fi achiziţionat online deja din magazinul producătorului Vonino cu numai 59 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îi privesc design-ul, prezintă un exterior inovator şi modern pe o nuanţă de culoare alb-negru. Datorită componentelor sale calitative, se dovedesc a fi extrem de confortabili şi de plăcuţi la utilizare.

Imagini cu Vonino VR5:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Trebuie să menţionez faptul că realitatea virtuală se referă la creaţiile artificiale concepute pe calculator, cu rolul de a oferi o simulare extrem de reuşită a realităţii. Astfel, se capătă o impresie majoră de prezenţă fizică aproape reală.

Această pereche de ochelari virtuali de la Vonino acceptă telefoane inteligente cu dimensiuni maxime de până la 15.8 x 8.5 cm.

Aşa cum am spus şi ceva mai sus, sunt compatibile doar acele smartphone-uri ce deţine senzorul Gyro, precum şi o diagonală de 3.5 – 6 inch.

Este de reţinut faptul că pot fi folosiţi atât pe sistemul de operare pe iOS la iPhone, cât şi pe Android de la versiunea 4.0 în sus.

Aşadar, cu o astfel pereche de ochelari VR5 îţi poţi transforma smartphone-ul tău într-un adevărat dispozitiv multimedia, cu care să păşeşti rapid şi uşor în lumea virtuală.

Câteva dintre cele mai populare aplicaţii compatibile sunt şi următoarele: Bubble Cars, Dive Launcher, Dive Wings, Dive City Rollercoaster, The Height, Hang Gliding VP Spider, Go Show Free, Lamper VR şamd.

Concluzie:

Concluzionând, Vonino VR5 reprezintă cea mai accesibilă şi avantajoasă metodă de a paşi rapid şi uşor spre realitatea virtuală.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Ochelari virtuali
  • Acceptă telefoane cu diagonala între 3.5 şi 6 inci
  • Accesibili
  • Compatibili Android şi iOS
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.