Vonino Volt S – Smartphone accesibil cu acumulator Li-Polymer de 4000mAh

Vonino Volt S se pare a fi un nou gadget accesibil şi performant al celor de la Vonino, evidenţiat printr-un design ultra-modern şi elegant. Reprezintă un Smartphone avantajos pentru pasionaţii de tehnologii, capabil să asigure o funcţionalitate impecabilă în raport cu costul de achiziţie.

Ei bine, vorbim despre un telefon mobil inteligent ce rulează standard sistemul de operare Android cu versiunea 6.0 Marshmallow.

Este un model Dual SIM, ce oferă posibilitatea utilizării simultană a două cartele Micro SIM.

Acest model nou Volt S poate fi achiziţionat deja din magazinul de specialitate Vonino cu preţul de ofertă de numai 299 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă o construcţie modernă şi elegantă cu detalii perfect definite. Datorită finisajelor sale se dovedeşte a fi extrem de plăcut şi de confortabil la utilizare. Este de culoare albastru închis, cântăreşte în jur de 157g şi măsoară standard 71.3 x 145.6 x 10.5 (W x H x D) mm.

Nouă varianta este prezentă online şi în stocul celor de la eMag.

Imagini cu Vonino Volt S:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Producătorul Vonino a echipat acest telefon mobil smart cu un ecran IPS Capacitiv cu diagonala de 5 inch. Are la bază 16 milioane de culori, unghiuri bune de vizibilitate, precum şi o rezoluţie maximă de 854 x 480 pix.

În ceea ce îl privesc performanţele, integrează un procesor Quad-Core model MTK MT6580, ce rulează la o frecvenţă de 1.3GHz. Pe partea de grafică, deţine procesorul grafic ARM Mali-400.

Vine standard cu o capacitate de memorie RAM de 1GB, precum şi cu o capacitate de stocare de 8Gb. Memoria de stocare poate fi prelungită cu până la 32Gb cu ajutorul unu card de memorie MicroSD.

Ca şi conectivitate, deţine un port MicroUSB v2.0, un port Jack 3.5mm, tehnologie Wi-Fi (802.11 b/g/n, tehnologie Bluetooth v4.0 şi GPRS.

Iar ca şi dotări multimedia, se laudă cu două camere video/foto cu numeroase caracteristici speciale (principală de 8Mp cu Blitz LED/secundară de 2Mp), cu Radio FM, cu funcţia de redare audio/video, precum şi cu senzorii de gravitaţie, de lumină şi de proximitate.

La nivel de autonomie, se prezintă neaşteptat de bine, dat fiind faptul că încorporează un acumulator generos de tip Lithium Polymer de 4000mAh. Garantează până la 32 de ore de convorbire în 3G şi până la 38 de ore în 2G, durata de viaţă în regim stand-by fiind de până la 500h.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Vonino Volt S este un telefon mobil smart de buget, evidenţiat printr-un design plăcut şi confortabil la utilizare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Dual SIM
  • Android v6.0 (Marshmallow)
  • 4000mAh
  • Ecran de 5 inch
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.