Vonino Soundbar S8 – sistem multimedia performant şi calitativ

Vonino Soundbar S8 reprezintă un sistem multimedia interesant, respectiv o boxă portabilă puternică şi calitativă. Specificaţiile şi funcţiile sale tehince o plasează cu mult peste boxa obişnuită, reuşind să garanteze un divertisment multimedia pe cinste indiferent de situaţie.

Ei bine, avem de-a face cu un dispozitiv interesant cu multimple cai de conectivitate. Pune la dispoziţie tehnologie Bluetooth, ieşire audio de 3.5mm, slot pentru card MicroSD şi slot pentru stick de memorie USB.

În ceea ce o priveşte autonomia, deţine un acumulator Li-Ion de 2000mAh (3.7V), pentru o durată de până la 6 ore de redare audio, precum şi până la 250 de ore de stand-by.

Acest model recent Soundbar S8 poate fi achiziţionat online direct din oferta producătorului Vonino, cu doar 319 lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, remarcăm o construcţie atrăgătoare, portabilă şi modernă, potrivită perfect fie acasă, fie în deplasare. Este pe o nuanţă de culoare neagră, cântăreşte în jur de 220g şi măsoară standard 87 x 95 x 400 (W x D x H) mm.

Imagini cu Vonino Soundbar S8:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul sistem multimedia de la Vonino se bucură de mai multe cai de conectivitate la diferite device-uri, precum: prin tehnologie Bluetooth, prin ieşire audio Jack de 3.5mm, prin stick USB sau prin card MicroSD.

Odată conectată, boxa reuşeşte să surprindă extrem de plăcut la capitolul sonorizare, dat fiind faptul că integrează patru difuzoare audio cu o putere maximă de 10W. Acestea au capacitatea de a asigura un sunet clar şi nedistorsionat, chiar şi atunci când volumul este dat la maxim.

Ei bine, este de reţinut faptul că gadget-ul de faţă este capabil să opereze de la o distanţă de până la 10-15m. Astfel, cu siguranţă poate fi mutată peste tot prin casă, pentru a te încânta cu un sunt calitativ şi puternic.

Pune la dispoziţie un port audio Jack 3.5mm, un port USB 2.0, un port MicroUSB (DC 5V, 1A), tehnologie Bluetooth v2.1+EDR, funcţia de redare audio MP3, Radio FM, precum şi un slot MicroSD (până la 32Gb).

Concluzie:

În concluzie, Vonino Soundbar S8 este o boxa portabilă performantă şi calitativă, cu capacitatea de a asigura un sunet puternic, clar şi nedistorsionat.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Sistem multimedia
  • Bluetooth
  • Accesibil
  • 2000mAh
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.