Vonino Pluri Q8 – tabletă portabilă şi performantă de buget

Vonino Pluri Q8 este o tabletă performantă şi modernă, potrivită excelent atât lucrului de pe teren, cât şi celui de acasă. Este un device de calitate foarte bună, ce reuşeşte să garanteze o utilizare plăcută, precum şi o funcţionalitate impecabilă.

În privinţa sistemului de operare, standard rulează sistemul Android cu versiunea recentă 6.0 – Marshmallow.

Autonomia acesteia este asigurată de către acumulatorul Li-Polymer de 4000mAh (3.7V). Oferă o durată de viaţă de până la 5 ore, încărcare efectuându-se prin portul microUSB din dotare (DC 5V/2A).

Acest model recent Pluri Q8 este comercializat direct online de către Vonino cu preţul avantajos de numai 369 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, prezintă o construcţie distinsă cu finisaje şi detalii perfect definite. Este de culoare neagră, cântăreşte în jur de 338g şi măsoară standard 123 x 9.6 x 207 (W x D x H) mm. Trăsăturile compacte ale acesteia îi permit să garanteze o utilizare confortabilă şi plăcută întotdeauna.

Acest dispozitiv portabil şi elegant este prezent online şi în magazinele Flanco, eMag, Cel şi evoMag.

Imagini cu Vonino Pluri Q8:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşadar, se bucură de un display Capacitiv Multi-Touch de tip IPS, ce măsoară o diagonală de 8 inch. Are 16 milioane de culori, unghiuri bune de vizibilitate, precum şi o rezoluţie maximă de 1280 x 800 pix.

În ceea ce o privesc performanţele hardware, are la bază un procesor Quad-Core, model MT8321. Aparţine producătorului MediaTek, respectiv familiei de procesoare Cortex A7, având o frecvenţă standard de tactare de 1.3GHz. În privinţa graficii, deţine chipset-ul video ARM Mali 400.

Pune la dispoziţie o capacitate de memorie RAM de 1Gb de tip LPDDR3, precum şi 8Gb de memorie de stocare. Capacitatea de stocare poate fi extinsă cu până la 32Gb, cu ajutorul unui card MicroSD opţional.

Pe partea de multimedia, integrează un difuzor audio, două camere foto/video (2Mp/0.3Mp), un microfon, Radio FM şi senzorul de gravitaţie.

Iar cât despre dotările de conectivitate, deţine un port MicroUSB 2.0, un slot MicroSD, o ieşire audio Jack 3.5mm, 3G, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, A-GPS şi un slot pentru mini-SIM.

Ar mai fi de spus că vine standard cu numeroase aplicaţii preinstalate, beneficiind şi de funcţia de redare foto/video/audio/text cu diverse formate.

Concluzie:

Concluzionând, Vonino Pluri Q8 este o tabletă accesibilă, modernă şi portabilă, ce reuşeşte să surprindă extrem de plăcut la capitolul funcţionalitate.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • 8 inch
  • Accesibilă
  • Modernă
  • Android 6.0 Marshmallow
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.