Vonino Pluri M7 3G – tabletă accesibilă şi modernă cu Android 6 Marshmallow

Vonino Pluri M7 3G reprezintă o tabletă accesibilă şi avantajoasă de generaţie nouă, concepută în mod special pentru sarcinile şi activităţile de zi cu zi. Design-ul modern şi portabil o recomandă în mod special activităţilor de pe teren, cât şi celor de acasă.

Un astfel de gadget atractiv reuşeşte să îmbine perfect utilul cu plăcutul, astfel încât să asigure o funcţionalitate ireproşabilă indiferent de situaţie.

În privinţa sistemului de operare, rulează din fabrică Android 6 cu versiunea Marshmallow.

Noul model Pluri M7 3G poate fi achiziţionat din magazinul de specialitate Vonino la preţul convenabil de doar 319 lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, remarcăm un aspect plăcut cu finisaje şi detalii moderne. Beneficiază de materiale şi componente calitative, întreagă construcţie fiind de culoare neagră. Tehnic vorbind, cântăreşte în jur de 270gr şi măsoară standard 111 x 9.5 x 190 (W x D x H) mm.

Dat fiind faptul că reprezintă un dispozitiv avantajos, este comercializat online şi de către magazinele de specialitate eMag, Cel, Flanco şi evoMag.

Imagini cu Vonino Pluri M7 3G:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşadar, noua tabletă 3G de la Vonino vine echipată cu un display de tip IPS de 7″ în diagonală. Este un ecran Capacitiv Multi-touch de 16 milioane de culori, ce asigură o rezoluţie maximă de 1024 x 600px.

Din punct de vedere hardware, integrează un procesor Quad Core – MT8321 din familia Cortex A7. Aparţine producătorului MediaTek, având o frecvenţă de tactare de 1.3GHz. Iar ca şi grafică, deţine integrat chipset-ul video ARM Mali 400.

Pe partea de memorii, deţine 1Gb de tip DDR3 de memorie RAM, precum şi 8Gb de tip Nand Flash de memorie de stocare.

Pune la dispoziţie două camere foto/video (2Mpx/0.3Mpx), un difuzor integrat (BesAudEnh BesLoudness BesSurround), un cititor de carduri (maxim 32Gb) şi un microfon.

La nivel de conectivitate, dispune de o ieşire audio 3.5mm, de MicroUSB 2.0, de Standard Single SIM, de GPS (A-GPS), de tehnologie Bluetooth v4.0 (A2DP), de 3G şi de Wi-Fi (2.4GHz 802.11 b/g/n)

Ar mai fi e de spus că suportă nenumărate formate audio/video/foto, precum şi alte formate E-Book.

Iar cât despre autonomie, deţine un acumulator Li-Ion de 2800mAh, pentru o durată de 4h în 3G, de 5h în 2G, de 5 ore de redare muzică şi de 3h de streaming video.

Concluzie:

Concluzionând, Vonino Pluri M7 3G este o tabletă accesibilă şi modernă, ce reuşeşte să ofere o funcţionalitate excelentă în orice tip de activitate.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • 7″
  • Accesibilă
  • Modernă
  • Android 6.0 Marshmallow
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.