Vonino MusicPAD M1 – sistem multimedia minimalist de generaţie nouă

Vonino MusicPAD M1 reprezintă o nouă capodoperă interesantă a celor de la Vonino, capabilă să extindă divertismentul dincolo de tablete şi telefoane inteligente. Este un gadget de generaţie nouă, ce reuşeşte perfect să îmbine buna dispoziţie cu modernitatea şi eleganţa.

Ei bine, vorbim despre un Smart Home Entertainment System ideal atât pentru acasă, cât şi pentru deplasare. Noul sistem multimedia permite accesul gratuit la numeroase aplicaţii, la Web, precum şi la peste 50 de mil. de melodii prin SoundCloud sau Anghami.

În ceea ce îl priveşte autonomia, deţine un accumulator Lithium-Ion (7.4V) de 1600mAh. În regim de stand-by se laudă cu o durată de viaţă de până la 200 de ore, iar în regim de utilizare cu o autonomie de până la 7 ore.

Acest model recent MusicPAD M1 este deja comercializat online de către Vonino cu preţul de ofertă de numai 399 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, prezintă un exterior interesant de culoare gri, ce îmbină perfect plăcutul cu utilul. Deţine un display capacitiv de 7 inch, alături de care stau în stânga şi dreapta două difuzoare stereo puternice. Cât despre dimensiuni şi greutate, măsoară standard o lăţime de 326mm, o adâncime/grosime de 160mm şi o înălţime de 110mm, cântărind în jur de 1kg.

Acelaşi sistem multimedia este prezent online şi la eMag.

Imagini cu Vonino MusicPAD M1:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşadar, mai exact avem de-a face cu o combinaţie interesantă dintre o tabletă şi un sistem audio destul de puternic, ce rulează din fabrică sistemul de operare Android 5.1, cu interfaţă Lollipop.

Ca şi performanţe, se laudă cu un procesor Quad Core – RK3128 de la Rockchip, din seria Cortex A7. Cât despre frecvenţă, rulează standard la maxim 1.2GHz.

Pune la dispoziţie o capacitate de memorie RAM de 1Gb de tip LPDDR3, precum şi o capacitate de memorie de stocare de 8Gb. Însă, este de subliniat faptul că deţine slot pentru card de memorie, fapt ce îi permite să fie echipat cu până la 32Gb (MicroSD).

În privinţa tabletei, integrează un display IPS LCD de tip TN Capacitiv Multitouch (5 puncte) de 7 inch în diagonală. Are un format WSVGA (Wide Super VGA) cu o rezoluţie maximă de 1024 x 600 pixeli. În privinţa funcţiilor, se laudă cu MiraVision şi Cast Screen, precum şi cu 16 milioane de culori.

Pe partea de conectivitate, beneficiază de tehnologie Bluetooth v4.0 (A2DP), de tehnologiei Wireless (802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct), de un port audio Jack de 3.5mm, de un micro USB şi de un port HDMI.

Deţine o cameră frontală de 0.3Mpx, două difuzoare audio de 10W putere (2 x 2W) –BesAudEnh/BesLoudness/BesSurround, funcţia de redare video (ASF, AVI, FLV, MKV, Sorenson Spark, etc.), funcţia de redare audio (MP3, M4A ,3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, Vorbis etc.) şi senzorul Brightness.

Ar mai fi de spus că acceptă diferite formate de imagine precum JPG, GIF, BMP şi PNG, respectiv şi alte formate, cum ar fi: TXR, PDF, LRC şi EPUB.

La pachet vine împreună cu un cablu MicroUSB-USB, cu un încărcător de casă şi cu o telecomandă.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Vonino MusicPAD M1 reprezintă un sistem multimedia interesant de generaţie nouă, excelent atât pentru acasă, pentru birou sau pentru deplasare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Sistem multimedia
  • Android 5.1, Lollipop
  • Modern
  • Autonomie până la 200 ore
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.