Vonino Jax X – Smartphone accesibil şi modern de generaţie nouă

Vonino Jax X reprezintă un alte telefon inteligent de generaţie nouă, evidenţiat printr-un raport favorabil dintre calitate şi performanţă. Este un dispozitiv de calitate foarte bună, ce surprinde cu specificaţii avansate, precum şi cu un design modern şi plăcut la utilizare.

Aşadar, avem de-a face cu un model Dual SIM ce permite să deţină două cartele Micro-SIM.

Ca şi sistem de operare, rulează standard sistemul Android v6.0 cu versiunea recentă Marshmallow. Se dovedeşte a fi destul de prietenos şi de flexibil, garantând astfel o funcţionalitate impecabilă.

Acest model Jax X este deja prezent în oferta magazinului de specialitate Vonino la preţul avantajos de numai 299 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte design-ul, noul Smartphone prezintă un exterior ultra-modern şi elegant pe un fond de culoare neagră. Este extrem de confortabil şi de plăcut la utilizare, graţie finisajelor sale perfect definite. Cât despre detaliile tehnice, cântăreşte în jur de 144gr. şi măsoară standard 71 x 142.7 x 8.45 (W x H x D) mm.

Acelaşi telefon smart este prezent şi în magazinele online eMag, evoMag şi Flanco.

Imagini cu Vonino Jax X:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Producătorul Vonino a ales pentru acest device Jax X un ecran Oncell HD IPS Capacitiv (2.5D Curved TP) de 5.0 inch în diagonală. Se laudă cu control multi-touch, cu 16 mil. de culori, precum şi cu o rezoluţie maximă de 1280 x 720 pixeli.

Din punct de vedere al specificaţiilor, integrează un procesor Quad Core – MT6580 din seria Cortex A7 a producătorului Mediatek, ce rulează la o frecvenţă maximă de 1.3GHz. Cât despre grafică, vine echipat cu procesorul grafic ARM Mali-400 MP.

Pe partea de memorie, deţine doar 1Gb de memorie RAM, precum şi 8Gb de memorie de stocare. Memoria de stocare poate fi prelungită până la 32Gb cu ajutorul unui card MicroSD.

În ceea ce îl priveşte conectivitatea, dispune de GPRS, de tehnologie Bluetooth v4.0, de tehnologie Wi-Fi 802.11 b/g/n, de GPS (A-GPS), de un port MicroUSB v2.0 şi de o intrare Jack de 3.5mm.

La capitolul multimedia, dăm peste două camere foto/video (8Mp cu Blitz integrat/5Mp) cu numeroase caracteristici speciale, peste Radio FM, peste funcţia de redare audio/video ce suportă diferite formate, precum şi peste cei 3 senzori de Luminozitate, Gravitaţie şi Proximitate.

Iar cât despre autonomie, datorită acumulatorului Li-Polymer cu capacitatea de 2200mAh, asigură până la 7h de convorbire şi până la 200h de stand-by.

Concluzie:

Concluzionând, Vonino Jax X reprezintă un Smartphone modern şi atractiv, avantajos atât din punct de vedere al performanţelor, cât şi al preţului de achiziţie competitiv.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Dual SIM
  • Accesibil
  • Android 6.0 Marshmallow
  • Ecran de 5 inch
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.