VOGUE Q18 CURVED – ceas de mână inteligent cu ecran HD curbat

VOGUE Q18 CURVED reprezintă un ceas de mână inteligent cu ecran curbat, ce beneficiază de un raport preţ-calitate super avantajos. Este un dispozitiv portabil şi modern cu specificaţii remarcabile, ce reuşeşte să ofere un moment excelent de divertisment.

Aşadar, vorbim despre un smartwatch compatibil cu sistemele de operare Android şi iOS, ce poate fi utilizat şi ca telefon.

În ceea ce îl priveşte autonomia, integrează un acumulator Lithium Polimer de 500mAh. Asigură o autonomie de până la 3 zile în condiţii normale de utilizare, respectiv până la o săptămână în stand-by.

Acest model recent Q18 CURVED poate fi procurat online din magazinul de specialitate TechStar cu doar 128 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă un exterior modern din metal inoxidabil cu finisaje perfect definite. Design-ul Vogue Stainless Steel slim conferă un aer elegant şi modern, ce îl face potrivit oricărei ţinute.

Cureaua convexă a acestuia este concepută dintr-un material de calitate foarte bună, ce deţine un tratament anti-umezeală. Tehnic privind, cântăreşte în jur de 50gr. şi măsoară standard 60 x 40 x 12.5 mm.

Imagini cu VOGUE Q18 CURVED:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Producătorul acestui smartwatch a ales un display LCD curbat de tip TFT, ce oferă o rezoluţie HD la 240 x 240 pixeli. Este un ecran OGS capacitiv ultra sensitive ce măsoară o diagonală de 1.54 inch.

Pe partea de specificaţii hardware, da peste un procesor MTK6260A cu o frecvenţă de 360MHz, precum şi peste o capacitate de memorie de stocare de 32Mb, posibil extensibil cu până la 32Gb.

Odată conectat prin Bluetooth la smartphone, poate prelua rolul acestuia. Astfel, după sincronizare oferă posibilitatea apelării, înregistrării convorbirilor, accesării agendei telefonice, mesajelor, precum şi a convorbirilor Hands-free.

Ar mai fi de spus, că deţine senzorul gravitaţional G-Sensor, de compas, de suport pedometru, de monitorizare somn şi de reamintire sedentare.

Beneficiază de tehnologie Bluetooth Ver 3.0, de cameră foto de 0.8Mp, de 3 teme gratuite, de funcţia anti-lost cu reamintire pirdere şi căutare bidirecţională, de ceas alarmă, de cronometru, de calendar, de calculator, de diferite funcţii multimedia (MP4, MP3, AVI) şi de posibilitatea sincronizării cu diverse conturi de socializare.

Cu ajutorul camerei foto de 0.8Mp poate realiza selfie-uri rapide cu ajutorul telecomenzii.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, VOGUE Q18 CURVED reprezintă un ceas de mână inteligent, modern şi calitativ, comercializat cu un cost de achiziţie super avantajos.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Compatibil cu IOS si Android
  • Display HD
  • Cameră foto
  • Telefon
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.