Vision Chef VCHD 500IX – hotă de tip turn/şemineu din inox

Vision Chef VCHD 500IX reprezintă o hotă atractivă de tip turn, ce reuşeşte să se integreze neaşteptat de bine în orice stil şi decor de bucătărie. Este un produs electrocasnic modern şi elegant din inox, capabil să asigure o absorbţie eficientă, silenţioasă şi economică.

Aşadar, avem de-a face cu un aparat pentru bucătărie de 176W putere încadrat în clasa de eficienţă energetică E. Deţine o lampă de iluminare dublă, filtru de grăsime lavabil din aluminiu, 3 trepte de viteză, precum şi control mecanic de la butoane.

Acest model nou VCHD 500IX este disponibil şi în ofertele magazinului eMag la preţul de achiziţie de numai 549 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o privesc detaliile estetice, remarcăm o construcţie atrăgătoare, modernă şi elegantă, din inox de calitate foarte bună. Este de tip turn/şemineu de culoare argintie, cântăreşte în jur de 10kg şi măsoară standard 54.2 x 60 x 45 (IxLxA) cm. Tot aici, ar mai fi de menţionat faptul că diametrul burlanului de evacuare măsoară 120mm.

Aceeaşi hotă de tip turn se regăseşte şi în oferta celor de la Flanco.

Imagini cu Vision Chef VCHD 500IX:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Este de reţinut faptul că cele 3 trepte de viteză ale singurului motor din dotare influenţează direct atât nivelul acustic, cât şi puterea şi capacitatea de absorbţie.

Astfel, nivelul acustic maxim înregistrat în timpul utilizării este de doar 63 decibeli.

Ca şi capacitate de absorbţie, maxima este de 368mc/h.

Din punct de vedere al iluminării, acest capitolul este asigurat de către lampa dublă cu halogen de 2 x 28W putere. Este ideală pe tot parcursul gătitului, garantând o iluminare bună şi economică.

Pe partea de filtrare, se laudă cu un filtru de grăsime lavabil din metal. Faptul că este din aluminiu permite periodic să fie curăţat chiar şi în maşină de spălat vase.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Vision Chef VCHD 500IX este o hotă de tip turn/şemineu din inox, capabilă să se integreze neaşteptat de bine în orice stil şi decor de bucătărie.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Hotă de tip turn
  • 3 trepte de viteză
  • Filtre din aluminiu
  • Inox
Contra:
  • Clasa E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.