TEKA HO 625 – cuptor electric multifuncţional din inox antiamprentă

TEKA HO 625 este un cuptor electric de generaţie nouă, provenit din gama aparatelor de bucătărie de tip încorporabile. Reprezintă un model de calitate foarte bună, cu un design plăcut şi modern, ce se integrează extrem de bine în orice stil de amenajare.

Ei bine, avem de-a face cu un produs electrocasnic de bucătărie, încadrat în clasa energetică A+. Are o capacitate netă de 57l (brut 65l), 5 funcţii interesante şi eficiente, precum şi un afişaj electronic modern cu touch control.

Acest model recent HO 625 este deja prezent în stocul magazinului online eMag la preţul avantajos de 1.249 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, remarcăm o construcţie distinsă din inox antiamprentă, uşa acestuia fiind concepută din sticlă termorezistentă fumurie cu două straturi. Este de culoare argintiu-negru şi măsoară standard 595 x 595 x 562 (L x I x A) mm.

Imagini cu TEKA HO 625:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noua variantă electrică de la TEKA acceptă să fie alimentată la reţea, respectiv la o tensiune de 220 /240V, cu o frecvenţă de 50/60Hz.

Clasa energetică A+ în care este încadrat şi cuptorul de faţă, îl face capabil să asigure un consum enegetic redus în permanenţă.

Pe partea de accesorii, vine împreună cu un grătar, cu o tavă adâncă de copt din email – Crystall Clean, precum şi cu suporturi cromate pentru tavi.

Noul aparat de bucătărie multifuncţional se laudă cu sistem de răcire avansat Dynamic Cooling Fan, cu interior din Email Crystall Clean, precum şi cu panou de control din inox antiamprentă (anti-pată).

Interiorul din Email Crystal Clean se dovedeşte a fi pe cât se poate de rezistent la lovituri, la agenţi chimici, la produse abrazive, precum şi la temperaturi ridicate. Totodată, conferă şi uşurinţă maximă în procesul de curăţare.

Sistemul anti-pată (antiamprentă) reprezintă un tratament specific aplicat pe suprafeţele aparatelor din inox. Acesta creează o peliculă delicată ce împiedică aderenţa urmelor şi amprentelor de grăsime.

Concluzie:

Concluzionând, TEKA HO 625 este un cuptor electric multifuncţional de tip încorporabil, cu capacitatea de a garanta un proces de gătit sigur şi confortabil.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Modern
  • A+
  • Multifuncţional (6)
  • Touch Control
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.