Tchibo Cafissimo Tuttocaffè Saeco – espressor automat de cafea performant şi modern

Tchibo Cafissimo Tuttocaffè Saeco este un aparat de cafea automat, evidenţiat atât printr-un design modern şi elegant, cât şi printr-un preţ de achiziţie competitiv. Reprezintă un espressor de cafea de ultimă generaţie potrivit perfect oriunde, fie casă, fie la serviciu.

Ei bine, se laudă cu un sistem de preparare automat, având o putere de 1850W (230 V / 50 Hz). Beneficiază de pompă de presiune de 15 bari cu 3 nivele diferite, cu capacitatea de a obţine gustul intens şi perfect de caffe crema, espresso sau cafea la filtru, doar prin acţionarea unui buton.

Acest model Cafissimo Tuttocaffè Saeco este prezent online de curând în oferta magazinului eMag la doar 249 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl reprezintă design-ul, prezintă un aspect compact şi modern, potrivit excelent oricărui stil de decor. Tehnic vorbind, cântăreşte în jur de 4kg şi măsoară standard 150 x 360 x 265 (W x D x H) mm, cablul de alimentare fiind de 0.8m.

Acelaşi espressor automat de cafea este comercializat online şi de către Flanco şi CEL.

Imagini cu Tchibo Cafissimo Tuttocaffè Saeco:

 

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşadar, noua variantă automată de la Tchibo acceptă să fie alimentată doar cu capsule de cafea speciale, respectiv capsule Tchibo Cafissimo. Aceste capsule conţin cafea Arabică 100%, fără a include şi alte ingrediente adiţionale. Astfel, aparatul este prevăzut cu un recipient de colectare al capsulelor integrat, cu capacitatea pentru 6 capsule.

După cum spuneam, se bucură de sistemul avansat de presiune pe 3 nivele Tchibo Cafissimo TuttoCaffe. Acesta are rolul de a obţine în scurt timp băutura perfectă, necesară fiind doar acţionarea butonului corespunzător culorii capsulei de cafea.

Pune la dispoziţie suport detaşabil şi reglabil pe înălţime pentru ceaşcă/cană, funcţia de oprire automată după 9 minute de neutilizare, recipient pentru apă detaşabil de 0.7l, funcţia de setare a cantităţii de apă cu opţiunea de programare individuală şi memorare, precum şi funcţia de încălzire rapidă în doar 30 de secunde.

În privinţa modului de preparare, întreg procesul se dovedeşte a fi extrem de simplu şi de rapid. Astfel, trebuie doar introdusă capsula de cafea, acţionat butonul şi servit băutură dorită.

Este de menţionat faptul că aceeaşi variantă este disponibilă în multiple culori, precum: Roşu, Alb, Negru şi Maro.

Opinii pro și contra:

În concluzie, Tchibo Cafissimo Tuttocaffè Saeco reprezintă un espressor de cafea interesant, accesibil şi modern, cu capacitatea de a obţine rapid şi uşor cele mai savuroase şi aromate cafele.

Concluzie:

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • Automat
  • Accesibil
  • Sistem de presiune pe 3 nivele
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.