Tchibo Cafissimo Mini Classy White – espressor de cafea automat de 1500W putere

Tchibo Cafissimo Mini Classy White se pare a fi unul dintre cele mai ieftine espressoare de cafea cu capsule, potrivite perfect oriunde fie acasă, fie la serviciu. Are capacitatea de a obţine în cel mai scurt timp posibil o băutură autentică aromată, proaspătă şi delicioasă.

Aşadar, avem de-a face cu un produs electrocasnic automat de 1500W putere. Vine dotat cu pompă de presiune de 15 bari, cu rezervor de apă detaşabil de 0.65l, precum şi cu sistem de preparare cu 3 presiuni.

Acest model recent Mini Classy White este prezent online în stocul celor de la eMag la preţul de numai 219 lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce priveşte design-ul, remarcăm o construcţie interesantă de dimensiuni reduse, foarte uşor de integrat în orice stil de decor. Este de culoare alb-negru, măsoară standard 223 x 180 x 298 (W x D x H) mm şi cântăreşte în jur de 3.7kg.

Acelaşi espressor automat se regăseşte online şi în ofertele celor de la Flanco, Altex şi CEL.

Imagini cu Tchibo Cafissimo Mini Classy White:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus, noul espressor de cafea Tchibo Cafissimo din gama Mini Classy White funcţionează doar cu capsule de cafea, având un volum pentru o singură ceaşcă. Are capacitatea de a prepara diverse băuturi autentice, precum Cappuccino, Espresso, Ceai, Caffe Crema sau Cafea.

Din punct de vedere al funcţiilor şi sistemelor speciale, ar fi de menţionat funcţia de oprire automată după 9 minute de neutilizare, opţiunea de selectare a aromei, sistemul de decalcifiere, funcţia de curăţare automată, funcţia de încălzire în doar 40 de secunde, sistemul de avertizare decalcifiere, recipientul integrat de colectare a capsulelor (4) şamd.

Mulţumită sistemului de presiune pe 3 nivele, espressorul de faţă garantează gustul perfect pentru cele mai autentice espresso, caffe crema şi cafea la filtru, doar prin acţionarea simplă a unui singur buton.

Graţie rezervorului de apă detaşabil, iginizarea şi curăţarea aparatului se dovedeşte a fi pe cât se poate de simplă şi de rapidă.

Opinii pro și contra:

Concluzionând, Tchibo Cafissimo Mini Classy White reprezintă un espressor de cafea automat accesibil, calitativ şi modern, capabil să surprindă mereu cu o băutură delicioasă şi autentică.

Concluzie:

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 1500W putere
  • Cu capsule
  • 3 presiuni
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.