Tchibo Cafissimo Classic Nightflight Limite Edition – espressor de cafea automat cu pompă de presiune de 15 bari

Tchibo Cafissimo Classic Nightflight Limite Edition reprezintă un espressor de cafea automat cu capacitatea de a prepara rapid şi uşor cele mai bune băuturi calde pe bază de cafea. Este un aparat modern şi elegant ce se integrează perfect în orice tip de decor, fie acasă, fie la serviciu.

Ei bine, discutăm despre un aparat electrocasnic automat, cu pompă de presiune de 15 bari. Are o capacitate pentru o singură ceaşcă, afişaj LED, deţine rezervor de apă detaşabil de 1.5l (10 ceşti de cafea filtru/caffé crema), precum şi alte funcţii şi sisteme interesante.

Acest model recent Nightflight Limite Edition este prezent deja online în magazinul eMag, comercializat cu doar 299 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte design-ul, deţine o construcţie compactă şi interesantă pe un fond de culoare albastru închis. Cu singuranţă se integrează excelent în orice stil de decor, fără să ocupe foarte mult din spaţiu. Ca şi detalii tehnice, ar fi de spus că masoară standard 380 x 240 x 425 (W x D x H) mm şi că are o greutate de aproximativ 6.12kg.

Acelaşi espressor modern se poate achiziţiona online şi de la Flanco.

Imagini cu Tchibo Cafissimo Classic Nightflight Limite Edition:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, noul espressor de cafea Tchibo acceptă să fie alimentat doar cu capsule de cafea Tchibo Cafissimo Espresso. Pentru asta pune la dispoziţie un recipent colector cu capacitatea pentru 8 capsule.

Este de remarcat faptul că beneficiază de un sistem avansat cu 3 nivele de presiune de preparare. Astfel, pentru a obţine espresso sunt necesari 15 bari, pentru caffe crema şi ceai 10 bari, iar pentru cafea la filtru 3.5 bari.

În privinţa funcţiilor speciale, este de menţionat funcţia de oprire automată (stand-by după 7 minute), funcţia de fierbere a apei, funcţia de decalcifiere, funcţia de setare a cantităţii de cafea, dispozitivul de spumare, sistemul acustic şi luminos pentru avertizare lipsă apă şi decalcifiere, precum şi opţiunea de selectare auto şi reprogramabilă a cantităţii de apă.

Mulţumită dispozitivului de spumare a laptelui poţi prepara rapid şi uşor cele mai delicioase cappuccino sau latte macchiato.

Iar cu ajutorul sistemului de fierbere a apei poţi obţine în scurt timp ceaiul perfect, fără a utiliza vreo capsulă anume.

Opinii pro și contra:

Acestea fiind spuse, Tchibo Cafissimo Classic Nightflight Limite Edition este un espressor de cafea accesibil şi modern, ideal atât în bucătăria de acasă, cât şi la locul de muncă.

Concluzie:

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 15 bar
  • Automat
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.