Studio Casa LS60FI – maşină de spălat vase complet încorporabilă din clasa A+

Studio Casa LS60FI se pare a fi o nouă variantă de maşină de spălat vase, accesibilă şi eficientă, de tip complet încorporabilă. Reprezintă un aparat electrocasnic pentru bucătărie, ce reuşeşte să se integreze neaşteptat de bine în orice stil de decor.

Ei bine, avem de-a face cu un model total încorporabil încadrat în clasa energetică A+. Dispune de o capacitate de încărcare pentru 12 seturi, de 4 programe de spălare, de 2 coşuri, precum şi de un un afişaj digital cu control electronic.

Acest model recent LS60FI este deja comercializat de către magazinul de specialitate eMag cu preţul online de numai 999 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă un design interesant de culoare albă, cu finisaje şi forme moderne. Tehnic vorbind, cântăreşte în jur de 42 kg şi măsoară standard 57 x 60 x 82 (I x L x A) cm, nivelul zgomotului produs la utilizare fiind de 54 dB(A).

Acelaşi produs electrocasnic de bucătărie este disponibil online şi la evoMag.

Imagini cu Studio Casa LS60FI:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dat fiind faptul că este încadrată în clasa energetică A+, reuşeşte să înregistreze un consum de curent electric mediu anual de numai 273 kWh şi de numai 0.95 kW/ciclu de spălare. Iar ca şi consum de apă, înregistrează o medie anuală de aproximativ 3360 l şi de doar 12 l/ciclu. Este de menţionat faptul că în programul Eco consumul de resurse este de numai 0.83 kW de curent electric şi de doar 13 l de apă.

În privinţa programelor de spălare, aşa cum am spus pune la îndemână 4 la număr, precum: programul Normal, programul Prespălare, programul Intensiv şi programul Bio/Eco.

La capitolul funcţii şi sisteme, se laudă cu sistemul avansat de dedurizare al apei, cu protecţie inundaţie, cu sistemul de siguranţă pentru cei mici, cu 2 nivele de temperatură, cu posibilitatea alimentării cu diferite tipuri de detergenţi, cu indicator sare, precum şi cu indicator terminare program.

Ar mai fi de menţionat faptul că vine la pachet cu cablu de alimentare prevăzut cu ştecher şi cu interior din inox.

Cât despre accesoriile acesteia, vine odată cu un coş reglabil pe înălţime, cu un coş pentru tacâmuri, cu un suport pentru pahare, cu un compartiment pentru detergent lichid şi cu un compartiment pentru sare.

Concluzie:

În concluzie, Studio Casa LS60FI reprezintă o maşină de spălat vase complet încorporabilă, accesibilă şi calitativă, ce reuşeşte să surprindă prin rezultate impecabile la spălare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe bune la spălare
  • A+
  • 4 programe
  • 12 seturi
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.