Studio Casa Delicia Combi – espressor de cafea 3 în 1 cu pompă de presiune de 15 bari

Studio Casa Delicia Combi este un aparat de cafea modern şi accesibil, cu capacitatea de a oferi posibilitatea preparării a unei game variate de băuturi autentice pe bază de cafea şi nu numai. Este un espressor de cafea multifuncţional, dat fiind faptul că deţine filtru de cafea, espressor şi sistem pentru cappuccino.

Ei bine, vorbim despre un produs electrocasnic de 1850W putere, potrivit perfect fie acasă, fie la serviciu. Vine echipat cu plită de menţinere a căldurii, cu pompă de presiune de 15 bari, cu rezervor de apă de 1l, cu o capacitate pentru 2/12 ceşti, precum şi cu un compartiment pentru cafea de 46g/276g.

Acest model nou Delicia Combi se poate achiziţiona online direct din magazinul de specialitate eMag cu preţul avantajos de numai 399 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl privesc detaliile estetice, remarcăm un aspect plăcut cu finisaje şi forme perfect definite. Este pe o nuanţă de culoare neagră, măsoară standard 35 x 50 x 30 (L x l x H) cm şi cântăreşte în jur de 4.8kg, cablul de alimentare având o lungime de 1.2m.

Acelaşi espressor de cafea manual este disponibil online şi în oferta celor de la evoMag şi CEL.

Imagini cu Studio Casa Delicia Combi:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus şi mai sus, vorbim despre un espressor de cafea 3 în 1, format din filtru de cafea, din espressor şi din sistem pentru Cappuccino.

Espressorul beneficiază de o pompă de presiune de 15 bari, fiind dotat cu suport pentru ceşti, cu plită de încălzire, cu filtre pentru 1-2 ceşti, cu comutator cu indicator LED pentru indicarea operaţiilor, cu sistem anti-picurare, cu filtru permanent, precum şi cu sistem pentru apă fierbinte (ceai).

Cafetieră are o capacitate maximă pentru 12 ceşti de cafea, fiind capabilă să prepare rapid o băutură delicioasă şi autentică.

Sistemul pentru cappuccino reuşeşte să surprindă extrem de plăcut cu un cappuccino cremos, mixând pefect lapete, apa şi vaporii.

Opinii pro și contra:

Acestea fiind spuse, Studio Casă Delicia Combi este un espressor de cafea 3 în 1, accesibil şi calitativ, ce reuşeşte să surprindă în totdeauna cu băuturi autentice, delicioase şi aromate.

Concluzie:

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 1850W putere
  • 15 bari
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.