Star-Light WMV-712A++ – mașină de spălat cu încărcare frontală din clasa A++

Star-Light WMV-712A++ este un nou model convenabil de mașină de spălat rufe standard, cu tip de  încărcare frontal. Se dovedește a fi un produs electrocasnic avantajos din toate punctele de vedere, fiind extrem de ușor de integrat în decorul oricărei locuințe.

Vorbim despre o mașină de spălat destinată familiior cu până la 3-4 membrii, încadrată în clasa de eficiență energetică A++. Deține o capacitate de încărcare pentru 7kg, o viteză de centrifugare de 1200rpm, 15 programe eficiente de spălare, panou de control digital cu control mecanic, dar și alte câteva numeroase funcții interesante.

Acest model recent este disponibil online în magazinul de specialitate eMag la prețul de achiziție de 1.049 de lei (vezi preț actualizat).

În ceea ce privește aspectul, remarcăm o construcție standard cu forme și finisaje bine definite, totul fiind pe o nuanță de culoare albă. Cuva este realizată din polipropilenă, hubloul de 30 cm în diagonală având deschidere standard pe partea stângă

Iar ca și date tehnice, ar fi de menționat că are o greutate de 62.5kg și că măsoară 52.7cm în adâncime, 59.7cm în lățime și 84.5cm în înălțime.

Imagini cu Star-Light WMV-712A++:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Așa cum am spus, avem de-a face cu un produs din clasa energetică A++, astfel consumul de curent electric înregistrat este de doar 1.06kW/h. Iar cât despre cosumul mediu anual de apă înregistrat, acesta este de numai 10337l/an.

La capitolul zgomot, maxima atinsă în timpul spălării este de doar 58 decibeli, iar cea din timpul centrifugarii de numai 78 decibeli.

Printre cele 15 programe de spălare disponibile, se enumeră și programul Rapid 15 min, programul Lână, programul Clătire + Centrifugare, programul Bumbac, programul Jeans, programul Mix, programul Intensiv, programul Sport șamd.

Pe partea de funcții speciale și siguranță, pune la îndemână funcția de reglare a temperaturii, funcția de programare întârziată, funcția de selectare a centrifugarii, funcția de blocare acces interfață, dar și opțiunea de personalizare program la alegere.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Star-Light WMV-712A++ reprezintă o mașină de spălat rufe accesibilă, modernă și avantajoasă, cu un design clasic plăcut.

Concluzie :

Pro:
  • Performantă şi modernă
  • 7kg
  • A++
  • Accesibilă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.