Star-Light FCF60CGRTS – aragaz tradiţional din inox cu Rotisor şi Grill

Star-Light FCF60CGRTS se dovedeşte a fi un aragaz tradiţional de calitate superioară, capabil să asigure un mod de gătire confortabil şi sigur, cu rezultate pe măsură. Prezintă un design atrăgător din inox şi sticlă, ce îi permite să se integreze foarte bine în orice stil şi decor de bucătărie.

Aşadar, avem de-a face cu un aparat electrocasnic pe gaz, ce pune la îndemână atât plită, cât şi cuptor. Ambele au aprindere electrică de la buton, cât şi mod de siguranţă a flăcării.

Acest model nou FCF60CGRTS este disponibil online în oferta celor de la eMag la preţul avantajos de 1.079 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce priveşte designul, se remarcă printr-o construcţie ultra-modernă şi calitativă din inox cu finisaje bine definite. Este de culoare argintiu-negru, are o greutate de aproximativ 35kg şi măsoară standard 85 x 60 x 60 (I x L x A) cm. Are mai fi de spus că lungimea cablului de alimentare este de 1.5m, că deţine picioruşe ajustabile, precum şi că are protecţie pentru butoane.

Imagini cu Star-Light FCF60CGRTS:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

După cum spuneam şi ceva mai sus, noul aragaz Star-Light are alimentare pe gaz şi aprindere electrică integrată, fiind dotat cu sistem de siguranţă atât la plită, cât şi la cuptor.

Plita este formată din 4 arzătoare de dimensiuni diferite, precum unul mare, unul mic şi două normale, deasupra cărora stau poziţionate două grătare durabile şi stabile din fontă.

Ca şi proiectare, cel mare este amplasat în partea din stânga faţă, cel mic în partea din dreapta faţă, iar cele două normale în partea din stânga şi dreapta spate.

Iar cât despre puterea calorică, cel mare dezvoltă 2.5kW, cel mic 0.9kW, iar cele două normale câte 1.65kW fiecare.

Cuptorul are o capacitate de 62l, fiind echipat cu Timer, cu Grill, cu Rotisor şi cu funcţia de Iluminare interioară. Uşa acestuia este concepută dintr-un geam dublu termorezistent, uşor transparent, având mânerul dintr-un aluminiu calitativ.

Concluzie:

În concluzie, Star-Light FCF60CGRTS reprezintă un aragaz tradiţional din inox, cu alimentare pe gaz şi cu aprindere electrică integrată, capabil să garanteze o funcţionalitate ireproşabilă.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Modern
  • Aprindere electrică
  • Pe gaz
  • Inox
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.