Star-Light EOTH-1519BL – espressor de cafea automat cu râşniţă integrată

Star-Light EOTH-1519BL se dovedeşte a fi un espressor de cafea inteligent, modern şi calitativ, capabil să prepare într-un mod rapid o gamă variată de băuturi autentice. Este o variantă atractivă, ideală atât pentru acasă, cât şi pentru la serviciu, reuşind să se integreze excelent în orice stil de decor.

Aşadar, discutăm despre un produs electrocasnic automat de 1500W putere. Integrează pompă de presiune de 19 bari, râşniţă de cafea, rezervor de apă de 2l, compartiment pentru cafea boabe de 250g, compartiment pentru cafea măcinată 6.5 – 10.5g, rezervor de lapte (opţional), precum şi un afişaj digital modern de tip LCD.

Acest model recent EOTH-1519BL poate fi procurat online din magazinul de specialitate eMag cu preţul avantajos de numai 1.699 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte aspectul, remarcăm un exterior plăcut cu forme şi finisaje atrăgătoare pe un fond de culoare negru/argintiu, ce îl fac potrivit oricărui stil de design interior. Ca şi detalii tehnice, ar fi de spus că măsoară standard 270 x 470 x 370 (W x D x H) mm şi că are o greutate de aproximativ 11.7kg, lungimea cablului de alimentare fiind de 1m.

Imagini cu Star-Light EOTH-1519BL:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul espressor de cafea automat de la Star-Light este conceput să funcţioneze atât cu cafea măcinată, cât şi cu cafea boabe. Pentru cafeaua boabe pune la îndemână o râşniţă integrată, dotată cu opţiunea de setare a gradului de măcinare.

Fiind un model automat, are capacitate de a prepara rapid şi uşor o gamă variată de băuturi delicioase, precum: Cappuccino, Caffe, Espresso, Caffe Latte, Lapte cald, Apă fierbinte pentru ceaiuri şi Spumă de lapte.

În ceea ce îl privesc funcţiile şi sisteme speciale, se ludă cu funcţia de autocurăţare, cu dispozitivul de spumare a laptelui, cu controlul one-touch, cu opţiunea de reglare a concentraţiei de cafea, cu funcţia de On/Off programabilă, cu opţiunea de setare a temperaturii, cu opţiunea de setare a cantităţii de cafea, cu opţiunea de setare a gradului de măcinare, cu plită de menţinere a căldurii, cu sistemul de preifuzie pentru extragerea aromei din cafea, cu programul de clătire şi curăţare la fiecare pornire, cu funcţia de memorare număr băuturi, precum şi cu funcţia de avertizare lipsă apă.

Funcţiile de încălzire, auto-testare şi auto-curăţare nu doar că prelungesc durata de viaţă a aparatului, ci şi garantează de fiecare dată o băutură delicioasă, aromată şi autentică, indiferent de alegerea făcută.

Referitor la interfaţă, aceasta este tradusă în 4 limbi, având la bază o serie numeroasă de funcţii principale ce uşurează modul de operare şi de selectare.

Opinii pro și contra:

În concluzie, Star-Light EOTH-1519BL reprezintă un aparat de cafea automat cu râşniţă integrată, capabil să prepare de fiecare dată o băutură autentică, delicioasă şi aromată.

Concluzie:

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 1500W putere
  • 19 bari
  • LCD
Contra:
  • Nimic

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *