Star-Light CDD-240AP – frigider cu 2 uşi din clasa de eficienţă energetică A+

Star-Light CDD-240AP se pare a fi un frigider cu două uşi calitativ şi avantajos, ce reuşeşte să asigure un mediu adecvat alimentelor depozitate la interior. Design-ul simplist şi modern îl face capabil să se integreze extrem de bine în decorul şi stilul oricărei bucătării moderne.

Ei bine, avem de-a face cu un aparat frigorific cu 2 uşi încadrat în clasa de eficienţă energetică A+. Deţine un volum brut total de 245l şi unul net total de 240l, dintre care 199l sunt ai frigiderului, iar restul de 41l ai congelatorului.

Acest model CDD-240AP se poate achiziţiona online din oferta magazinului de specialitate eMag cu numai 859 de lei (Vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al aspectului, prezintă un design simplist cu finisaje şi forme moderne. Este pe un fond de culoare albă, măsoară standard 159 x 55 x 55 (I x L x A) cm şi cântăreşte în jur de 42kg. Uşile cu sistem reversibil şi cu mânere exterioare poziţionate vertical au deschidere standard pe partea dreaptă.

Imagini cu Star-Light CDD-240AP:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dat fiind faptul că acest model de la Star-Light este încadrat în clasa energetică A+, acesta reuşeşte să înregistreze un consum de curent electric de numai 0.62 kWh/24h şi de doat 228 kWh/an.

Frigiderul de 199l beneficiază de sistem de dezgheţare automat şi de iluminare interioară, fiind alcătuit din: 4 rafturi ajustabile din sticlă securizată, din 4 rafturi pe uşă, dintr-un compartiment pentru brânzeturi şi unt, dintr-un suport pentru ouă, precum şi dintr-un compartiment pentru fructe şi legume.

Congelatorul de 41l are sistem de dezgheţare manual, precum şi o capacitate de congelare de până la 2kg/24h. Pune la dispoziţie 2 compartimente separate printr-un raft din sârmă şi o tăviţă pentru cuburi de gheaţă.

Ar mai fi de menţionat faptul că vine echipat cu un singur compresor, că utilizează agent de răcire R600a, că are clasă climatică N-ST şi că nivelul de zgomot produs la utilizare este de numai 42dB(A).

Concluzie:

În concluzie, Star-Light CDD-240AP este un frigider accesibil şi modern cu 2 uşi, capabil să garanteze un mediu optim tuturor tipurilor de alimente depozitate la interior.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • A+
  • Accesibil
  • Modern
  • Sistem de dezgheţare automat la frigider
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.