Star-Light ACTY-1018R – aspirator fără sac de 1000W putere

Star-Light ACTY-1018R se pare a fi unul dintre cele mai ieftine aspiratoare fără sac de pe piaţa de nişă, potrivit perfect în locuinţa oricăruia dintre noi. Este un produs electrocasnic de calitate bună, cu un aspect ergonomic şi modern, ce oferă o manevrabilitate pe cât se poate de confortabilă.

Aşadar, discutăm despre un aparat electrocasnic de 1000W putere din clasa energetică C. Are capacitatea de a realiza aspirare uscată pe multi-suprafeţe, fiind echipat cu un recipient colector de 1.8l.

Acest model nou ACTY-1018R se poate procura din oferta celor de la eMag cu preţul online de numai 149 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte design-ul, se bucură de o construcţie atractivă, calitativă şi modernă, pe un fond de culoare roşu/negru. Cântăreşte în jur de 4.8kg şi măsoară standard 26.8cm în lăţime, 26.5cm în înălţime şi 38.5cm în adâncime.

Imagini cu Star-Light ACTY-1018R:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

După cum spuneam, vorbim despre un aspirator fără sac de 1000W putere din clasa energetică C, ce necesită o alimentare la reţea la 220/60 V/Hz.

Beneficiază de derulator automat pentru cablu de alimentare, lungimea standard a acestuia fiind de 6m.

Se laudă cu o rază de operare de până la 9 metrii, puterea de aspirare a acestuia fiind de 200W.

În ceea ce îl priveşte nivelul zgomotului înregistrat la utilizare, se dovedeşte a fi extrem de silenţios, astfel pragul maxim atins fiind de numai 75dB.

Ca şi filtrare, se bucură de filtru High Efficiency Particulate Air (HEPA). Cu siguranţă este unul dintre cele mai performante filtre de pe piaţă, capabil să reţină eficient până şi cele mai minuscule particule de praf.

La capitolul accesorii, pune la dispoziţie un tub telescopic din metal, un furtun flexibil, o perie standard, precum şi un element pentru spaţiile înguste.

Opinii pro și contra:

În concluzie, Star-Light ACTY-1018R este un aspirator fără sac de calitate bună, accesibil şi modern, ce oferă o menvrabilitate comodă şi o depozitare rapidă.

Concluzie:

Pro:
   • Aspirator fără sac
   • Eficient
   • 1000W putere
   • Comod la utilizare
Contra:
   • Clasa C

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.