Star-Light 32DM6500 – Smart Tv accesibil şi modern cu diagonala de 80cm

Star-Light 32DM6500 se pare a fi unul dintre cele mai avantajoase televizoare inteligente ale momentului, comercializat la un preţ de achiziţie competitiv. Reprezintă un dispozitiv modern şi calitativ, capabil să garanteze o funcţionalitate destul de bună în orice situaţie.

Aşadar, discutăm despre cel mai ieftin Smart Tv de pe piaţă, provenit din gama anului 2017. Este o variantă LED cu funcţie de monitor, ce rulează din fabrică sistemul de operare Android. Deţine o interfaţă intuitivă, foarte prietenoasă cu toate categoriile de vârstă.

Acest model recent 32DM6500 este prezent online deja în oferta magazinului de specialitate eMag la numai 799 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, remarcăm un design plăcut cu forme şi detalii perfect definite. Este pe o nuanţă de culoare neagru-lucios, cântăreşte în jur de 6.1kg şi măsoară standard 732 x 486 x 200 (W x H x D ) mm fără suport.

Totodată, ar mai fi de menţionat faptul că are o putere consumată de doar 56W, ceva mai puţin decât consumul unui bec clasic de la 60W.

Imagini cu Star-Light 32DM6500:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Producătorul de faţă, respectiv Star-Light a ales pentru acest Smart TV un ecran plat ce măsoară în diagonală 80cm. Deţine un timp de răspuns de 6.5ms, o rată de aspect a imaginii de 16:9, un contrast nativ de 1.000:1, o intensitate luminoasă de 200cd/mp, unghiuri bune de vizibilitate (178/178 de grade), precum şi o rezoluţie HD la 1366 x 768p.

În ceea ce îl priveşte sonorizarea, vine proiectat cu un sistem audio stereo cu o putere maximă de 16W (2 x 8W).

Pe partea de conectivitate, se laudă cu Wi-Fi integrat, cu LAN, cu Slot CI+, cu Tuner Digital, cu Media Player USB, cu intrare antenă, cu intrare USB, cu intrare PC, cu intrare component, cu intrare Scart, cu minijack căşti, dar şi cu 3 porturi HDMI.

Tuner-ul digital cu format DVB-T2/T+C şi Slot-ul CI+ pentru card PCMCIA, înlocuiesc clasicul decodor extern util la receptarea transmisiilor Tv în format HD sau Digital.

Media Player-ul USB integrat reuşeşte să reproducă orice tip de fişier multimedia preferat, direct de pe diferite device-uri externe de stocare.

Concluzie:

Concluzionând, Star-Light 32DM6500 reprezintă un Smart Tv modern şi calitativ de buget, capabil să garanteze o funcţionalitate ireproşabilă, cu calităţi video/audio pe măsură.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 81cm
  • Modern
  • Smart Tv
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic

One thought on “Star-Light 32DM6500 – Smart Tv accesibil şi modern cu diagonala de 80cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.