Siemens EB6B5PB80 – plită încorporabilă din inox cu aprindere electrică

Siemens EB6B5PB80 este o plită încorporabilă din inox alimentată cu gaz, capabilă să ofere un mod de utilizare sigur şi comod. Reprezintă un model de calitate foarte bună, cu un aspect modern şi interesant, ce reuşeşte să se integreze neaşteptat de bine în orice stil de decor.

Ei bine, discutăm despre un aparat electrocasnic încorporabil de 7400W putere. Deţine 4 arzătoare de dimensiuni diferite, ce se alimentează cu gaz şi au aprindere electrică de la buton. Fiind o variantă de generaţie nouă, vine la pachet şi cu mod de siguranţă al flăcării.

Acest model EB6B5PB80 se poate achiziţiona şi online şi stocul celor de la eMag cu doar 606 lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o priveşte aspectul, prezintă un exterior modern şi calitativ conceput din inox de calitate superioară. Faptul că este construită din materiale de calitate înaltă, garantează atât durabilitate şi rezistenţă în timp, cât şi o igienizare uşoară. Tehnic privind, cântăreşte în jur de 10kg şi măsoară standard 4.3 x 58 x 51 (IxLxA) cm, cablul de alimentare fiind de 1m.

Imagini cu Siemens EB6B5PB80:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus şi la începutul prezentării, noua plită încorporabilă de la Siemens deţine 4 arzătoare de mărimi diferite, precum unul mare, unul mic şi două normale. Ca şi poziţie, acestea vin amplasate astfel: cel mare în partea din stânga faţă, cel mic în partea din dreapta faţă, iar cele două normale în partea din stânga şi dreapta spate.

Toate cele 4 dezvoltă împreună o putere calorică de 7.4kW. Individual, cel mare furnizează 3kW, cel mic 1kW, iar cele normale câte 1.7kW fiecare.

Deasupra acestora sunt ataşate două grătare durabile din oţel de culoare neagră. Acestea au rolul de a asigura o stabilitate foarte bună tuturor tipurilor vaselor de gătit.

Modul de siguranţă al flăcării monitorizează atent funcţionalitatea aparatului, astfel încât în cazul stingerii accidentale a flăcării acesta să oprească instantaneu alimentarea cu gaz.

Concluzie:

În concluzie, Siemens EB6B5PB80 reprezintă o plită încorporabilă din inox, calitativă şi modernă, foarte uşor de integrat în orice stil de amenajare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Inox
  • Aprindere electrică
  • Modernă
  • Mod de siguranţă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.