Sharp ESGFB6102W3EE – maşină de spălat rufe slim din clasa energetică A+++

Sharp ESGFB6102W3EE se pare a fi o maşină de spălat rufe super avantajoasă, modernă şi calitativă, ce reuşeşte să atingă performanţe superioare la spălare, într-un mod extrem de economic. Design-ul clasic cu finisaje moderne îi oferă posibilitatea de a se integra cu uşurinţă în decorul şi stilul oricărei locuinţe.

Aşadar, vorbim despre o variantă slim cu încărcare frontală încadrată în clasa energetică A+++. Pune la dispoziţie o capacitate de încărcare de 6kg, o viteză de 1000rpm la centrifugare, 15 programe de spălare, precum şi un afişaj generos LED cu control electronic.

Acest model recent ESGFB6102W3EE este prezent deja în oferta online a celor de la eMag la preţul de achiziţie de 1.069 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce priveşte design-ul, prezintă o construcţie slim modernă şi elegantă pe o nuanţă de culoare albă. Din punct de vedere tehnic, ar fi de spus că are o greutate de aproximativ 60kg, că măsoară standard 60 x 85 x 42 (L x H x A) cm, că deţine cuvă din polipropilenă, că are tambur de 41l din oţel inoxidabil, precum şi că hubloul are un diametru de 44cm.

Imagini cu Sharp ESGFB6102W3EE:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere al consumului de resurse, mulţumită clasei energetice A+++ reuşeşte să fie extrem de economică. Astfel, consumul energetic mediu anual este de doar 150kWh, iar cel mediu de apă anual de numai 9900l.

Privind nivelul acustic din timpul utilizării, la spălare maxima este de 58dB(A), iar la centrifugare de maxim 77dB(A).

La capitolul programe de spălare, printre cele 15 la număr se regăsesc şi următoarele: programul prespălare, programul extra-clătire, programul cămăşi, programul antialergic, programul rapid, programul Daily Wash, programul sintetice şamd.

Ca şi opţiuni extra, pune la dispoziţie selectorul pentru centrifugare, opţiunea de programare întârziată, opţiunea anti-alergic, precum şi opţiunea de setare a temperaturii.

Cât despre sistemele şi funcţiile speciale, ar fi de menţionat funcţia Child Lock, sistemul de control al stabilităţii, motorul de tip AC, indicator status program, dar şi protecţia împotriva inundaţiilor.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Sharp ESGFB6102W3EE este o maşină de spălat rufe slim cu încărcare frontală, capabil să atingă întotdeauna performanţe superioare într-un mod pe cât se poate de eficient.

Concluzie :

Pro:
  • Performantă şi modernă
  • Afişaj digital LED
  • 15 programe
  • A+++
  • Slim
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.