Samsung WW80J5345MW/LE – maşină de spălat rufe inteligentă din clasa energetică A+++

Samsung WW80J5345MW/LE este un produs electrocasnic avantajos, respectiv o maşină de spălat rufe performantă şi eficientă de generaţie nouă. Reprezintă un model accesibil ca preţ, cu un design atrăgător şi elegant ce îi permite să se integreze foarte bine în orice stil de decor.

Aşadar, discutăm despre o variantă cu încărcare frontală, clasificată în clasa energetică A+++. Deţine o capacitate de încărcare generoasă de 8kg, o vitează de 1200rpm la centrifugare, 10 programe de spălare, dar şi un afişaj modern LED cu control electronic.

Acest model recent WW80J5345MW/LE este prezent online în oferta magazinului de specialitate eMag la preţul de doar 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, observăm un exterior simplist cu finisaje şi forme bine definite, totul fiind pe o nuanţă de culoare albă. Tehnic vorbind, are o greutate de 62kg şi măsoară standard 85cm în înălţime, 60cm în lăţime şi 55cm în adâncime.

Acelaşi produs electrocasnic de generaţie nouă este disponibil şi în magazinul online Altex.

Imagini cu Samsung WW80J5345MW/LE:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Graţie clasei energetice favorabile A+++, consumul de curent electric mediu anual înregistrat este de numai 166kWh/an. Cât despre consumul anual de apă, înregistrează o medie de aproximativ 8100l/an.

Din punct de vedere al nivelului acustic din timpul funcţionarii, acesta atinge o maximă la spălare de 62dB(A) şi o maximă la centrifugare de 76dB(A).

Printre programele disponibile de spălare ale acestei maşini se regăsesc şi următoarele: programul rapid 15, programul bumbac, programul lână, programul sintetice, programul lenjerie, programul Baby Care, programul Sport, programul Super Eco şamd.

La capitolul funcţii şi sisteme speciale, ar fi de menţionat sistemul de siguranţă pentru cei mici – „Child Lock”, opţiunea de programare întârziată, sistemul Eco Bubble, tehnologia Diamond Drum, rezistenţa ceramică, tehnologia Bubble Soak, sistemul automat Smart Check, motorul cu Digital Inverter şi sertarul StayClean.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Samsung WW80J5345MW/LE reprezintă o maşină de spălat rufe inteligentă şi economică cu încărcare frontală, potrivită perfect oricărui stil şi decor de design interior.

Concluzie :

Pro:
  • Performantă şi modernă
  • LCD
  • 1200rpm
  • A+++
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.