Samsung VC15F50VN3Y – aspirator fără sac de 1500W putere

Samsung VC15F50VN3Y se dovedeşte a fi un aspirator calitativ şi eficient, extrem de plăcut la utilizare, ce poate fi depozitat cu uşurinţă în orice loc şi spaţiu din casă. Este un produs electrocasnic ideal pentru toţi cei dintre noi, dat fiind faptul că asigură o aspirare foarte bună într-un mod pe cât se poate de silenţios.

Ei bine, discutăm despre o variantă fără sac de 1500W putere, încadrată în clasa energetică E. Realizează aspirare uscată pe multi-suprafeţe, având o capacitate de colectare de 2l. Beneficiază de variator de putere, de Sistemul Cyclone, precum şi de derulator automat pentru cablul de alimentare.

Acest model recent VC15F50VN3Y se poate achiziţiona şi online din stocul magazinului de specialitate eMag cu doar 524 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte design-ul, se bucură de o construcţie modernă, compactă şi calitativă, ce garantează o manevrabilitate uşoară şi rapidă. Este de culoare galben/negreu, cântăreşte în jur de 5.5kg şi măsoară standard o înălţime de 33.8cm, o adâncime de 45.4cm şi o lăţime de 29.4cm.

Acelaşi aparat electrocasnic fără sac este prezent online şi în magazinele evoMag, CEL şi Flanco.

Imagini cu Samsung VC15F50VN3Y:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus, avem de-a face cu un aspirator fără sac de 1500W putere încadrat în clasa energetică E, ce garantează o putere de aspirare de până la 370W.

Dat fiind faptul că este o variantă fără sac pentru multi-suprafeţe, vine dotat cu un recipient colector de 2l, extrem de uşor de golit şi de curăţat.

În ceea ce îl priveşte sistemul de filtrare, se laudă atât cu filtru de evacuare, cât şi cu etanşare HEPA.

Pe partea de accesorii, vine împreună cu un furtun flexibil, cu un tub telescopic din metal, cu un accesoriu pentru spaţiile înguste 3 în 1, cu o duză standard, precum şi cu derulator automat pentru cablu de alimentare (7m).

Cât despre nivelul de zgomot înregistrat în timpul folosirii, maxima atinsă este de doar 81dB.

Opinii pro și contra:

Acestea fiind spuse, Samsung VC15F50VN3Y reprezintă un aspirator fără sac colector pentru multi-suprafeţe, capabil să asigure o utilizare silenţioasă şi confortabilă.

Concluzie:

Pro:
   • Aspirator fără sac
   • Eficient
   • 1500W putere
   • Comod la utilizare
Contra:
   • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.