Samsung VC07M2110SB – aspirator fără sac de 700W putere din clasa energetică A

Samsung VC07M2110SB este un aspirator calitativ şi modern fără sac, ce reuşeşte să asigure o manevrabilitate plăcută şi o depozitare uşoară. Funcţiile şi sistemele sale îi permite să garanteze o aspirare eficientă într-un mod economic şi silenţios.

Ei bine, vorbim despre un model ergonomic de 700W putere, provenit din clasa energetică A. Are capacitatea de a realiza aspirare uscată pe multi-suprafeţe. Vine prevăzut cu derulator pentru cablu, cu recipient de colectare transparent de 1.5l, precum şi cu turbină anti-încâlcire ce previne praful.

Acest model recent VC07M2110SB poate fi achiziţionat din stocul magazinului eMag cu preţul online de numai 314 lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al designului, se bucură de o construcţie compactă cu finisaje moderne, foarte uşor de manevrat şi de depozitat. Este de culoare albastru-negru, cântăreşte aproximativ 4.3kg şi măsoară standard 27.2cm în lăţime, 23.4cm în înălţime şi 40.7cm în adâncime.

Imagini cu Samsung VC07M2110SB:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

După cum spuneam şi ceva mai sus, noul model Samsung aparţine clasei energetice A, având o putere de 700W. Însă, pe partea de aspirare, se laudă cu o putere maximă de aspirare de până la 180W.

Fiind o variantă fără sac de colectare, în locul acestuia stă un recipient colector transparent de 1.5l. Periodic se poate detaşa pentru curăţare şi golire.

Ca şi accesorii utile ce vin odată cu acest aspirator, ar fi de menţionat următoarele: un tub telescopic din metal, o duză 2 în 1 pentru spaţiile înguste, un furtun flexibil, o perie standard şi o perie pentru tapiserie.

Cablul electric de alimentare cu lungimea de 6 metrii îi permit acestuia să aibă o rază de operare de până la 9 metrii.

Cât despre nivelul actustic înregistrat în timpul utilizării, zgomotul maxim este de numai 80dB.

Opinii pro și contra:

Acestea fiind spuse, Samsung VC07M2110SB reprezintă un aparat electrocasnic eficient pentru curăţenie, capabil să asigure întotdeauna o aspirare eficientă, silenţioasă şi economică.

Concluzie:

Pro:
   • Aspirator fără sac
   • Eficient
   • 700W putere
   • Clasa A
Contra:
   • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.