Samsung Tab S2 VE T713 – tabletă portabilă şi modernă cu sistem de operare Android 6.0, Marshmallow

Samsung Tab S2 VE T713 se află printre cele mai recente tablete ale acestui producător consacrat, un model extrem de atractiv atât ca design, cât şi ca performanţe. Reprezintă o variantă portabilă, ce oferă o manevrabilitate extraordinară, fiind potrivită atât de acasă, cât şi de pe teren.

Ei bine, avem de-a face cu un gadget din gama anului 2016 ce rulează din fabrică sistemul de operare Android 6.0, cu versiunea Marshmallow.

Integrează un acumulator de tip Lithium Ion cu capacitatea de 4000mAh, ce garantează o autonomie destul de generoasă.

Acest model recent Tab S2 VE T713 este deja disponibil în oferta magazinului online eMag la preţul de achiziţie avantajos de numai 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, prezintă un exterior atrăgător cu finisaje şi forme bine definite, totul fiind pe o nuanţă de culoare albă. Se dovedeşte a fi extrem de plăcută la utilizare, având o greutate de numai 265g, dimensiunile standard măsurând 198.6 x 134.8 x 5.6 (W x D x H) mm.

Aceeaşi tabletă atractivă se poate procura online şi din magazinele de specialitate Flanco, evoMag şi Altex.

Imagini cu Samsung Tab S2 VE T713:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Vine proiectată cu un ecran Super Amoled de tip capacitativ multi-touchscreen cu diagonala de 8 inch. Este un display bun, cu unghiuri de vizibilitate excelente, cu 16 milioane de culoari, precum şi cu o rezoluţie de 2048 x 1536p (~320 ppi pixel)

Din punct de vedere al performanţelor, dăm peste un procesor Octa-Core, model Qualcomm MSM8976 Snapdragon 652 ce rulează la o frecvenţă de 1.8GHz. În ceea ce priveşte grafica, beneficiază de chipsetul video Adreno 510, cu o frecvenţă de 550MHz.

La capitolul memorii, deţine o capacitate de memorie RAM de 3Gb, precum şi o capacitate de memorie de stocare de 32Gb. Memoria de stocare poate fi extinsă cu până la 128Gb, sub forma unui card de memorie Micro SD.

Ca şi conectivitate, se laudă cu un port MicroUSB v2.0, cu GPS cu GLONASS, cu Bluetooth v4.1, cu Wi-Fi 802.11 ac, precum şi cu Jack de 3.5mm.

Iar ca şi dotări multimedia, deţine două camere foto/video (8Mp / 2.1Mp), un difuzor audio, un microfon, Slot pentru Micro SD, dar şi senzorul de proximitate, busola, giroscopul şi accelerometru.

Concluzie:

În concluzie, Samsung Tab S2 VE T713 se dovedeşte a fi o tabletă performantă şi modernă, extrem de plăcută la utilizare fie de acasă, fie din deplasare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • 8 inch
  • Octa-Core
  • 4G
  • Android 6.0
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.