Samsung RB30J3100SA/EF – aparat frigorific din inox cu sistem de decongelare automat

Samsung RB30J3100SA/EF reprezintă o combină frigorifică de generaţie nouă, capabilă să asigure atât un spaţiu de depozitare generos, cât şi optim, indiferent de alimente. Se dovedeşte a fi o soluţie ideală pentru orice tip de decor şi de design, construcţia acesteia permiţându-i să se integreze excelent în orice situaţie.

Aşadar, vorbim despre un produs frigorific din clasa energetică A+, echipat cu sistem de răcire Full No Frost. Pune la îndemână un volum net total de 311l, dintre care 213l sunt ai frigiderului şi restul de 98l ai congelatorului.

Acest model recent RB30J3100SA/EF este deja prezent online în magazinul eMag la preţul de achiziţie avantajos de numai 1.299 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce priveşte partea estetică, remarcăm un desgin modern şi elegant din inox pe un fond de culoare Metal Graphite. Tehnic vorbind, măsoară standard 178 x 59.5 x 69.7 (I x L x A) cm şi cântăreşte în jur de 66.5kg, lungimea cablului de alimentare fiind de 1.5m.

Uşile aparatului au sistem reversibil şi mânere exterioare verticale, deschiderea standard a acestora fiind pe partea dreaptă.

Aparatul frigorific de faţă este prezent şi în magazinul online Flanco.

Imagini cu Samsung RB30J3100SA/EF:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Fiind încadrat în clasa de eficienţă energetică A+, reuşeşte să înregistreze un consum mediu anual de curent electric de numai 272kWh/an.

Frigiderul se bucură de sistem de dezgheţare automat, de termostat reglabil şi de iluminare interioară pe LED. Pune la dispoziţie 4 rafturi din sticlă securizată, 4 suporturi pe uşă, un suport pentru ouă şi un compartiment pentru fructe şi legume.

Congelatorul cu sistem de dezgheţare automat are o capacitate de congelare de până la 3kg/24h. Pune la îndemână atât 3 compartimente generoase, cât şi o tăviţă pentru cuburi de gheaţă.

Din punct de vedere al detaliilor tehnice, ar fi de menţionat sistemul de răcire Full No Frost All-Around Cooling, compresorul Digital Inverter, agentul de răcire R600a, autonomia fără curent de până la 20h, clasa climatică SN-N-ST, cât şi nivelul de zgomot din timpul funcţionarii de doar 39dB.

Concluzie:

Concluzionând, Samsung RB30J3100SA/EF se dovedeşte a fi un aparat frigorific modern şi eficient de calitate foarte bună, ce asigură un spaţiu optim şi generos aliementelor depozitate la interior.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • A++
  • Inox
  • Full No Frost
  • Sistem de dezgheţare automat
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.