Samsung NV66M3531BS – cuptor electric multifuncţional din inox de tip încorporabil

Samsung NV66M3531BS este un cuptor electric de tip încorporabil, ce se dovedeşte a fi un real ajutor în bucătăria oricărei gospodine. Reprezintă un aparat de gătit multifuncţional, capabil să asigure de fiecare dată rezultate excelente indiferent de preparatul ales.

Ei bine, vorbim despre un model cu capacitatea generoasă de 66l, încadrat în clasa de eficienţă energetică A. Pune la dispoziţie 11 funcţii de gătire, Grill, Timer, Ventilator, dar şi un afişaj mare LED cu control electronic.

Acest model recent NV66M3531BS se poate achiziţiona deja din oferta magazinului de specialitate eMag cu numai 1.249 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce priveşte aspectul, se bucură de un design atractiv şi modern din inox, ce îi permite să se integreze foarte bine în orice stil de bucătărie. Este de culoare argintiu/negru, cântăreşte în jur de 35.5kg şi măsoară standard 59.5 x 59.5 x 56.6 (I x L x A) cm.

Acelaşi aparat multifuncţional pentru gătit este disponibil online şi la CEL.

Imagini cu Samsung NV66M3531BS:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Datorită clasei energetice A, consumul de curent electric standard este de doar 0.95kW/h, iar cel standard+ventilaţie de numai 0.83kW/h.

Fiind o variantă multifuncţională, pune la îndemână următoarele moduri de gătire: funcţia de convecţie cu aer fierbinte, funcţia de decongelare, funcţia de Grill cu convecţie de aer, funcţia de încălzire inferioară şi superioară, funcţia de încălzire superioară+convecţie şamd.

În privinţa funcţiilor speciale, ar fi de menţionat funcţia de iluminare interioară (25W), funcţia de Ceas, funcţia de Cronometru, funcţia de blocare afişaj pentru cei mici, funcţia de autocurăţare Catalitică, precum şi funcţia de menţinere a căldurii.

Ar mai fi de spus că temperatura cuptorului este disponibilă între 40 – 250 grade C.

Iar ca şi accesorii, vine împreună cu o tavă de coacere, cât şi un grătar pătrat.

Concluzie:

Concluzionând, Samsung NV66M3531BS reprezintă un cuptor încorporabil multifuncţional din inox, capabil să garanteze atât o funcţionalitate sigură şi confortabilă, cât şi preparate delicioase.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Multifuncţional (11)
  • Ventilator
  • LED
  • Grill
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.