Samsung HDC6255BG/BOL – hotă decorativă încorporabilă din inox şi sticlă

Samsung HDC6255BG/BOL se pare a fi o hotă decorativă de ultimă generaţie, un aparat electrocasnic destinat bucătăriilor şi spaţiilor generoase. Poartă un design atrăgător din inox, ce îi permite să se integreze neaşteptat de bine în orice decor şi stil de amenajare.

Aşadar, avem de-a face cu un produs electrocasnic pentru bucătărie de tip încorporabil. Integrează un singur motor de 230W putere, o lampă dublă de iluminare cu halogen, 3+1 trepte de viteză, filtre de grăsime din aluminiu, având control tactil.

Acest model recent HDC6255BG/BOL poate fi achiziţionat din stocul online al celor de la eMag cu doar 549 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al designului, se bucură de o construcţie atrăgătoare din inox cu finisaje din sticlă transparentă. Este de culoare gri, măsoară standard 66.5/90.5 x 60 x 48.5 (I x L x A) cm şi cântăreşte în jur de 13kg. Totodată, ar fi de menţionat faptul că diametrul burlanului de evacuare măsoară 150mm.

Aceeaşi hotă decorativă încorporabilă se regăseşte şi în ofertele celor de la Flanco şi evoMag.

Imagini cu Samsung HDC6255BG/BOL:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

După cum am spus şi mai sus, această hotă Samsung este prevăzută cu 3+1 trepte de viteză, lucru ce influenţează direct atât puterea şi capacitatea de absorbţie, cât şi nivelul acustic.

În ceea ce priveşte capacitatea de absorbţie, maxima înregistrată este de 425mc/h.

Ca şi nivel acustic, zgomotul minim înregistrat este de doar 61dB.

În partea inferioară a hotei producătorul a proiectat lampă dublă de iluminare cu halogen de 2 x 20W putere. Se dovedeşte a fi un real ajutor pe tot parcursul gătitului şi nu numai.

Cât despre sistemul de filtrare, se laudă cu două filtre de grăsime din aluminiu, ce permit să fie curăţate periodic chiar şi în maşina de spălat vase.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Samsung HDC6255BG/BOL reprezintă o hotă decorativă încorporabilă din inox şi sticlă, capabilă să asigure o absorbţie silenţioasă, eficientă şi economică.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Hotă decorativă
  • 3 trepte de viteză
  • Filtru din aluminiu
  • Inox/Sticlă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.