Samsung Eco Bubble WW60J4210LW/LE – maşină de spălat rufe cu încărcare frontală din clasa energetică A+++

Samsung Eco Bubble WW60J4210LW/LE este o maşină de spălat rufe de ultimă generaţie, capabilă să obţină rezultate excepţionale într-un mod pe cât se poate de eficient. Reprezintă un aparat electrocasnic modern şi elegant, foarte uşor de integrat în decorul şi stilul oricărei locuinţe.

Aşadar, discutăm despre o variantă cu încărcare frontală provenită din clasa energetică A+++. Deţine o capacitate de încărcare pentru 6kg, o viteză de centrifugare de 1200rpm, 14 programe de spălare, precum şi un afişaj generos LED cu control electronic.

Acest model nou WW60J4210LW/LE se poate achiziţiona deja din magazinul de specialitate eMag cu preţul avantajos de numai 1.249 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o privesc detaliile estetice, se bucură de o construcţie modernă cu finisaje şi forme perfect definite. Este concepută din materiale calitative pe un fond de culoare albă, măsoară standard 85 x 60 x 45 (I x L x A) cm şi cântăreşte în jur de 54kg.

Imagini cu Samsung Eco Bubble WW60J4210LW/LE:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Datorită faptului că este încadrat în clasa energetică A+++, noul model de la Samsung din gama Eco Bubble reuşeşte să înregistreze un consum de curent electric de doar 122kWh/an. Iar ca şi medie anuală a consumului de apă, înregistrează în jur de 7300l.

Se dovedeşte a fi destul de silenţioasă în timpul utilizării, unde nivelul maxim de zgomot produs la spălare este de 55 dB(A), iar cel maxim de la centrifugare de 76 dB(A).

În ceea ce o privesc programele de spălare, aşa cum am spus deţine o serie de 14 programe eficiente şi economice, precum: programul Rapid 15 min, programul Prespălare, programul Bumbac, programul Lână, programul Delicate, programul Sintetice, programul Colorate şamd.

Pe partea de funcţii speciale, se laudă cu opţiunea de selectare a centrifugării, cu sistemul de siguranţă pentru cei mici – „Child Lock”, cu opţiunea de afişare status program, cu opţiunea de programare întârziată, cu tehnologia avansată Bubble Soak, cu tehnologia Eco Bubble, cu tambur Diamond, cu motor Inverter, precum şi cu funcţia Smart Check.

Opinii pro și contra :

În concluzie, Samsung Eco Bubble WW60J4210LW/LE reprezintă o maşină de spălat rufe inteligentă şi economică, capabilă să obţină cele mai bune rezultate, cu cel mai bun consum de resurse.

Concluzie :

Pro:
  • LED
  • Performantă şi modernă
  • A+++
  • 14 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.