Samsung CTR164NC01 – plită electrică din sticlă vitroceramică de tip încorporabilă

Samsung CTR164NC01 reprezintă un aparat de gătit elegant şi calitativ, respectiv o plită electrică din sticlă vitroceramică de culoare neagră. Designul atrăgător cu forme şi finisaje bine definite o integrează neaşteptat de bine în decorul oricărei bucătării moderne.

Aşadar, discutăm despre un model cu alimentare electrică, ce pune la îndemână 4 zone de gătit de dimensiuni diferite. Beneficiază de control tactil glisant, de afişaj digital LED, de cronometru, de aprindere electrică, dar şi de mod de siguranţă automat.

Acest model nou CTR164NC01 poate fi achiziţionat online şi din magazinul de specialitate eMag cu preţul de ofertă de doar 999 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al designului, remarcăm o construcţie elegantă din sticlă vitroceramică termorezistentă, încadrată într-un cadru metalic cu ramă teşită. Este de culoare neagră, cântăreşte în jur de 8kg şi măsoară standard 5.3 x 57.5 x 50.5 (I x L x A) cm, lungimea cablului de alimentare fiind de 1m.

Aceeaşi plită electrică este prezentă online şi în magazinul CEL.

Imagini cu Samsung CTR164NC01:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus, vine prevăzută cu 4 zone de gătit diferite, precum: una mare circulară dublă de 210/120mm în diamtru, una normală ovală de 170 x 265mm în diamtru, cât şi două mici mono de 145mm în diamtru.

În privinţa puterii dezvoltate, cea mare dublă este de 2.2kW, cea normală ovală este de 2.4kW, iar cele două mici mono de câte 1.2kW fiecare.

La capitolul funcţii speciale, se laudă cu sistemul de protecţie pentu cei mici, cu funcţia Timer, cu afişaj electronic LED cu control tactil glisant, cu zonă extinsă pentru gătit, cu indicatorul pentru căldură reziduală, cu element de încălzire radiant şamd.

Suprafaţa netedă din sticlă vitroceramică permite o curăţare extrem de rapidă şi de uşoară, prin simpla ştergere a suprafeţei.

Modul de siguranţă de la Samsung are rolul de a opri dispozitivul în mod automat exact atunci când doreşti.

Concluzie:

Concluzionând, Samsung CTR164NC01 se dovedeşte a fi o plită electrică încorporabilă din sticlă vitroceramică, capabilă să se integreze excelent în orice stil de decor şi de amenajare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Pe curent
  • Aprindere electrică
  • Vitroceramică
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.