Samsung BMF BRB260030WW – combină frigorifică încorporabilă din clasa de eficiență energetică A+

Samsung BMF BRB260030WW se dovedește a fi un produs frigorific avantajos, cu funcții și sisteme interesante. Este o combină frigorifică încăpătoare, ce asigură întotdeauna un spațiu optim tuturor tipurilor de alimente.

Vorbim despre un model din clasa A+ din gama încorporabilelor pentru bucătărie, echipat cu sistem de răcire Full No Frost. Are un volum brut total de 276l, dintre care 195l sunt ai frigiderului, iar restul de 72l ai congelatorului.

Acest model lansat recent BMF BRB260030WW este prezent deja în oferta celor de la eMag la prețul de 2.099 de lei (vezi preț actualizat).

La capitolul aspect nu sunt foarte multe de menționat, dat fiind faptul că are o construcție complet încorporabilă. Este de culoare albă, are uși reversibile cu deschidere standard pe partea dreaptă, mânerele fiind integrate poziționate orizontal.

Tehnic vorbind, cântărește în jur de 60kg și măsoară standard 177.5 x 54 x 55 (l x L x A) cm.

Imagini cu Samsung BMF BRB260030WW:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În ceea ce privește consumul energetic, datorită clasei de eficiență energetică A+, înregistrează o medie anuală de 291kWh/an.

Frigiderul generos este proiectat în partea superioară a aparatului, având iluminare interioară pe LED. Este format din 5 suporturi pe ușă, din 4 sertare ajustabile din sticlă securizată, din 2 compartimente pentru legume și fructe, dintr-un sertar metalic pentru sticle și dintr-un suport pentru ouă.

Congelatorul situat în partea inferioară are o capacitate de înghețare de până la 9kg/24h. Pune la îndemână 3 compartimente generoase, precum și o tăviță pentru cuburi de gheață.

Se laudă cu funcția de Vacanță (Holiday), cu funcția de super-congelare, cu sistemul de avertizare pentru ușă deschisă șamd.

Ar mai fi de spus că deține un singur compresor, că are sistem de răcire No Frost, clasa climatică SN/N/T, agent de răcire R600a, dar și că nivelul zgomotului din timpul utilizării este de doar 37db.

Concluzie:

Concluzionând, Samsung BMF BRB260030WW este o combină frigorifică încorporabilă inteligentă, economică și foarte încăpătoare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • A+
  • Full No Frost
  • Incorporabilă
  • Inteligentă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.