Samsung AR12MSFPEWQNEU – sistem de AC cu 12.000 BTU din clasa A++

Samsung AR12MSFPEWQNEU este un aparat de aer condiţionat cu sistem de montare pe perete, capabil să ofere de fiecare dată un mediu ambiental optim, indiferent de vremea de afară. Reprezintă un produs electrocasnic calitativ, modern şi economic, ce reuşeşte să se integreze neaşteptat de bine în orice stil de design interior.

Ei bine, vorbim despre un model cu tehnologie Inverter încadrat în clasa de eficienţă energetică A++. Se laudă cu 5 trepte de ventilare, cu compresor Inverter 8-Pole, precum şi cu filtru Auto Clean şi 3-Care.

Capacitatea generoasă de încălzire/răcire de 12.000 BTU îl recomandă în mod special suprafeţelor acoperite de până la 35mp.

Acest model recent AR12MSFPEWQNEU este disponibil deja în oferta magazinului de specialitate eMag la preţul de achiziţie de 1.999 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al desing-ului, aşa cum am spus deţine sistem de montare pe perete, ambele unităţii fiind pe un fond de culoare albă. Cea de la interior cântăreşte 8kg şi măsoară 820 x 215 x 285 (L x l x H) mm, iar cea de la exterior este de 22.8kg şi măsoară 660 x 242 x 475 (L x l x H) mm.

Acelaşi sistem de climatizare cu compresor Inverter este prezent şi în magazinul online CEL.

Imagini cu Samsung AR12MSFPEWQNEU:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere al eficienţei energetice cu privire la coeficientul de randament sezonier, la răcire SEER este de 6.1kW şi EER de 2.76kW, iar la încălzire SCOP este de 3.8kW şi COP de 3.5kW.

Ca şi temperatură de operare, minima de la răcire este de -5 grade C şi maxima de 46 grade C, iar la încălzire minima este de -15 grade C şi maxima de 24 grade C.

În privinţa zgomotului înregistrat în timpul utilizării, maxima atinsă la interior este de 42dB, iar ce de la exterior de 48dB.

La capitolul moduri de funcţionare, pune la dispoziţie următoarele: funcţia de dezumidificare, funcţia Sleep/Night, funcţia de încălzire/răcire, funcţia de ventilaţie, funcţia auto restart., funcţia de control din telecomandă, funcţia de auto cu curăţare, funcţia Timer, funcţia Powerful, funcţia de dezgheţare automată şamd.

Tot din punct de vedere tehnic, ar mai fi de spus că înregistrează un consum nominal la răcire de 1270W şi la încălzire de 1000W, precum şi că are o capacitate nominală la răcire/încălzire de 3500W.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Samsung AR12MSFPEWQNEU se dovedeşte a fi o soluţie ideală de climatizare, capabilă să asigure întotdeauna un mediu optim ambiant, într-un mod silenţios şi economic.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Inverter
  • LED
  • A++
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.