Samsung 40MU6102 – Smart TV 4k de 100cm în diagonală din gama anului 2017

Samsung 40MU6102 reprezintă unul dintre cele mai convenabile televizoare inteligente ale momentului, remarcate printr-un raport preţ-calitate mai mult decât favorabil. Este un gadget de generaţie nouă echipat cu specificaţii numeroase, ce se face evidenţiat printr-un design ultra-modern şi elegant.

Aşadar, avem de-a face cu un LED 4k din gama anului 2017, capabil să asigure atât o funcţionalitate ireproşabilă, cât şi calităţi video/audio pe măsură.

Acest model recent 40MU6102 poate fi achiziţionat online din magazinul de specialitate eMag cu numai 2.099 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl privesc detaliile estetice, observăm un exterior distins cu forme şi detalii perfect definite, ce îi permit să se integreze excelent în orice stil şi decor de design interior. Are o putere consumată de doar 130W, cântăreşte în jur de 8.7kg şi măsoară standard 917.7 x 535.7 x 62.6 (W x H x D) mm fără suport, respectiv 917.7 x 596.5 x 288.1 (W x H x D) mm cu suport.

Compatibilitatea Vesa (200 x 200mm) oferă posibilitatea utilizatorului de a îl monta şi pe perete, necesar fiind doar un suport Tv potrivit.

Dispozitivul de faţă se regăseşte online şi în ofertele celor de la CEL, Flanco şi evoMag.

Imagini cu Samsung 40MU6102:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

La capitolul video, dăm peste un ecran plat cu rezoluţie Ultra HD / 4k ce măsoară în diagonală 100cm, respectiv 40 inch. Se bucură de unghiuri largi de vizualizare, de un Mega Contrast, de un aspect de imagine de 16:9, de o rezoluţie 4k la 3840 x 2160 pixeli, precum şi de o serie numeroasă de caracteristici superioare de imagine.

Ca şi sonorizare, integrează un sistem audio stereo cu o putere maximă de 20W. Desigur, şi aici dăm peste câteva moduri de sunet presetate, ce aduc un plus calităţii audio.

Este proiectat cu 3 poturi HDMI, cu 2 porturi USB, cu o ieşire audio digitală optică, cu o intrare video composite, cu o intrare component, cu LAN, cu Rf In, cu Slot CI+, cu Tuner Digital, cu intrare antenă, cu Wi-Fi Integrat, cât şi cu Player multimedia integrat.

Playerul multimedia integrat are rolul de a reproduce orice tip de fişier foto/video/audio, direct de pe orice sursă externă de stocare (Stick USB, HDD extern etc.)

Cu ajutorul Tunerului Digital şi a Slotului CI+, dispozitivul de faţă poate recepţiona canalele TV în format HD sau Digital, fără a mai fi nevoie de un alt decodor extern.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Samsung 40MU6102 se dovedeşte a fi un Smart Tv 4k de calitate superioară, evidenţiat printr-un design atrăgător cu forme şi detalii bine definite.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 100cm
  • Modern
  • Accesibil
  • 4K / UHD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.