Samsung 32M5502 – Smart Tv Full HD de 80cm în diagonală

Samsung 32M5502 este un televizor interesant din gama anului 2017, remarcat printr-un raport preț-calitate avantajos. Se dovedește a fi un dispozitiv calitativ cu un design plăcut, proiectat cu funcții și sisteme de generație nouă.

Vorbim despre un televizor inteligent LED ce poate funcționa și pe post de monitor, atunci când ai nevoie de un ecran mai generos.

Acest model 32M5502 se poate procura din magazinul online eMag cu prețul de achiziție de doar 1.449 de lei (vezi preț actualizat).

La nivel de design, observăm forme și finisaje bine definite, totul fiind pe o nuanță de culoare negru-argintiu. Ecranul de 80cm în diagonală este înconjurat de către o ramă ultra-subțire, ce scoate în evidență imaginea reprodusă pe acesta.

 Ca și detalii tehnice, ar fi de sus că are o putere de consum de 65W, că are o greutate de 6.2kg și că măsoară standard 730.4 x 433.7 x 55.1 (W x H x D) mm, respectiv 730.4 x 487.7 x 207.5 (W x H x D) mm cu suport.

Este de remarcat faptul că este compatibil Vesa (100 x 100mm), fapt ce permite să fie montat și pe perete, pe un suport tv potrivit.

Același dispozitiv accesibil este prezent și în magazinele Cel, evoMag și Flanco.

Imagini cu Samsung 32M5502:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere audio, integrează un sistem stereo de bună calitate ce are o putere de20 W (2 x 10W). Odată cu acesta vin și următoarele caracteristici de sunet: Dolby Digital Plus, Bluetooth Audio, Multiroom Link și DTS Codec.

În ceea ce privește capitolul video, așa cum am spus deține un ecran plat LED cu diagonala de 80cm, respectv 32 inch. Este un ecran cu rezoluție Full HD la 1920 x 1080 pixeli, ce are un aspect de imagine de 16:9, unghiuri foarte bune de vizualizare, dar și un contrast dinamic și nativ excelent.

Și aici dăm peste o serie numeroasă de caracteristici superioare de imagine, cum ar fi Wide Color Enhancer (Plus), Picture Engine: HyperReal, Film Mode, PQI 600, Natural Mode Support șamd.

Cât despre conectivitate, vine echipat cu 3 porturi HDMI, cu 2 porturi USB, cu o intrare video composite, cu o intrare component, cu Wi-Fi integrat, cu Player Multimedia integrat, cu intrare antenă, cu o ieșire audio digitală optică, cu Slot CI+ și cu Tuner Digital.

Tuner-ul Digital cu format DVB-T2C are rolul de a recepta canalele Tv în format High Definition sau Digital.

Cu Player-ul Multimedia integrat poți reda orice conținut preferat, cum ar fi fotografii, videoclipuri sau de ce nu muzică.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Samsung 32M5502 reprezintă un Smart Tv atrăgător atât privind design-ul, cât și funcțiile și prețul de achiziție.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 80cm
  • Smart Tv
  • Modern
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.