Samsung 32M4002 – televizor accesibil și modern de 80cm în diagonală

Dacă vrei să îți achiziționezi un nou televizor accesibil, modern și interesant Samsung 32M4002 este fix ceea ce cauți. Se dovedește a fi un televizor de generație recentă, cu un design plăcut, ce reușește să se integreze excelent în orice decor.

Vorbim despre un non Smart Tv cu funcție de montior de tip LED, ce oferă un conținut foto și video de calitate bună.

În privința costului de achiziție, acesta poate fi procurat cu numai 849 de lei (vezi preț actulizat) din oferta magazinului online eMag.

Pe partea de aspect, remarcăm finisaje și detalii perfect definite, totul fiind pe o nuanță de culoare negru lucios. Tehnic vorbind, cântărește doar 4.1kg și măsoară standard 745.4 x 442.2 x 69.0 (W x H x D) mm fără suport, respectiv 745.4 x 466.4 x 150.5 (W x H x D) mm cu suport.

Este de menționat faptul că are o putere consumată de doar 48W, dar și că beneficiază de compatibilitate Vesa 100 x 100 mm. Această compatibilitate îi permite să fie amplasat și pe perete, necesar fiind doar un suport Tv potrivit.

Modelul de față poate fi găsit și în magazinele online de specialitate Cel, evoMag, Flanco si Altex.

Imagini cu Samsung 32M4002:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

La capitolul video, avem de-a face cu un display plat cu rezoluție High Definition la 1366 x 768 pixeli. Măsoară o diagonală de 80cm (32 inch), are unghiuri largi de vizibilitate, un contrast nativ și dinamic bun, dar și o serie de caracteristici superioare de imagine ce îmbunătățesc calitatea video (PQI 100, Wide Color Enhancer (Plus), HyperReal Engine, Film Mode șamd).

Ca și sonorizare, este proiectat cu un sistem audio stereo de 10 W putere ( 2 x 5W). Desigur, are la bază și o serie de caracteristici avansate de sunet, precum Dolby Digital Plus, DTS Premium etc.

În privința conectivității, are la bază o intrare pentru antenă, player multimedia, Tuner digital, Slot CI+ pentru card PCMCIA, intrare RF In, două intrări HDMI, o intrare USB, o intrare component, o ieșire audio digitală optică, dar și o intrare composite.

Tuner-ul digital cu format DVB-T și DVB-C are rolul de a recepta transmisiile Tv în format digital și HD.

Iar cu ajutorul player-ului multimedia integrat, poate reproduce orice tip de conținut foto/video/audio direct de pe alte surse externe de stocare.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Samsung 32M4002 reprezintă un televizor accesibil de generație nouă, ce oferă un design plăcut, dar și un conținut de calitate bună.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 80cm
  • Accesibil
  • Modern
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.