Samsung 32J4000 – televizor modern cu preţ accesibil, din gama 2015

Dacă eşti dispus să îţi achiziţionezi un televizor nou, de ultimă generaţie, care să nu deţină specificaţii mai puţin utile, precum cele Smart, atunci îţi recomand cu încredere noul model de la Samsung.

Samsung 32J4000 reprezintă un televizor accesibil din gama 2015, un produs destinat în mod special persoanelor care nu sunt pasionate de tehnologie. Este o variantă ideală pentru un aparatament, datorită diagonalei potrivite şi consumului energetic redus, respectiv de doar 40W.

Poate fi montat pe suportul din dotare, cât şi pe perete, graţie compatibilităţii Vesa de 200x200mm, lucru ce necesită achiziţionarea unui suport Tv.

Aş putea spune că televizorul de faţă se află printre cele mai ieftine modele din gama 2015, fiind comercializat la preţul de 899 de lei (vezi preţ actualizat).

Încântă cu un aspect plăcut, prin finisaje şi elemente deosebite. Se integrează perfect în orice încăpere, datorită design-ului slim, de culoare neagră. Greutatea televizorului cântăreşte doar 3.8kg, iar dimensiunile standard măsoară 745 x 442 x 69(W x H x D ) mm fără stand şi 745 x 466 x 150(W x H x D) mm cu stand.

Acelaşi televizor din gama 2015 se regăseşte şi în ofertele celor de la evoMag şi CEL.

Imagini cu Samsung 32J4000 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Display-ul măsoară o diagonală de 32”, respectiv 80cm, fiind de tip LED. Rezoluţia maximă pe care o afişează este de 1366 x 768p, la un format High Definition Ready. În ciuda faptului că avem de-a face cu o rezoluţie HD, conţinutul afişat este de o calitate foarte bună, lucru specific celor de la Samsung.

Din punct de vedere al sunetului, deţine încorporat sistemul audio Dolby Digital +, compus din două difuzoare stereo ce generează o putere maximă de 10W. Însă, dacă sunetul obţinut nu este satisfăcător cerinţelor tale, atunci poţi opta pentru un sistem audio sau pentru un soundbar, televizorul beneficiind de intrare audio.

Ca de obicei, sunt prezente şi tuner-ul digital cu format DVB-T/C, precum şi Slot-ul CI, funcţii ce înlocuiesc mediabox-ul şi decodorul extern, ce ajută la captarea posturilor TV în formate HD sau digitale.

Nici player-ul multimedia nu lipseşte din dotarea acestui televizor, funcţie ce asigură redarea directă a conţinuturilor foto/video/audio de pe unitate HDD extern sau stick de memorie, indiferent de formatul acestuia.

În privinţa conectivităţii, vine dotat cu minijack căşti Jack 3.5mm, cu Scart, cu intrare antenă, cu USB 2.0, cu ieşire audio, precum şi cu HDMI (2), port util la conectarea unui PC, utilizând televizorul pe post de monitor, ori pentru consola de gaming.

Concluzie :

Concluzionând, Samsung 32J4000 este un televizor modern, cu specificaţii şi caracteristici de bază, potrivit oricărei locuinţe. Se recomandă celor mai puţin pasionaţi de tehnologie, datorită faptului că nu destine funcţii smart.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design plăcut
  • Accesibil
  • Diagonala 80cm
  • Din 2015
Contra:
  • Non Smart Tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.