Saeco Incanto Executive HD9712/01 – espressor de cafea automat inteligent, calitativ şi modern

Saeco Incanto Executive HD9712/01 este un espressor de cafea automat, conceput după cele mai recente sisteme şi tehnologii ale momentului. Reprezintă un model de calitate foarte bună, ce reuşeşte de fiecare dată să surprindă prin băuturi autentice, proaspete şi delicioase.

Ei bine, avem de-a face cu un aparat de cafea de 1500W putere dotat cu pompă de presiune de 15 bari. Are o capacitate pentru 2 ceşti, deţine rezervor de apă de 1.6l, compartiment pentru cafea boabe de 350g, recipient pentru lapte de 500g, 2 fierbătoare de apă, râşniţă de cafea din ceramică, precum şi un afişaj digital atractiv.

Acest model nou Executive HD9712/01 poate fi achiziţionat din oferta celor de la eMag cu preţul online de 4.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, observăm o construcţie distinsă, elegantă şi modernă, pe un fond de culoare negru-argintiu. Este alcătuit dintr-o combinaţie perfectă din plastic şi inox, ce cântăreşte în jur de 16.5kg şi măsoară standard 280 x 370 x 420 (W x D x H) mm, cablul de alimentare fiind de 0.8m.

Componentele sale detaşabile, precum tăviţa reziduală şi rezervorul de apă permit o curăţare rapidă şi uşoară, fără prea mult efort.

Imagini cu Saeco Incanto Executive HD9712/01:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Este de remarcat faptul că are capacitatea de a prepara în acelaşi timp două băuturi identice. În plus de asta, este de reţinut că funcţionează atât cu cafea pudră măcinată, cât şi cu boabe de cafea întregi. Pentru cea boabe, integrează o râşniţă calitativă din ceramică, cu diferite funcţii.

La capitolul funcţii, se laudă cu opţiunea de setare a temperaturii (3), cu funcţia de setare a tăriei cafelei (5), cu opţiunea de setare a râşniţei (8), cu opţiunea de ajustare a stratului cremos, cu opţiunea de reglare a concentraţiei cafelei, cu funcţia reglabilă a volumului ceştii, cu funcţia de ajustare a cantităţii de spumă de lapte, cu gură de scurgere reglabilă şamd.

În privinţa curăţării şi întreţinerii, pune la dispoziţie un ciclu special de detartrare automată, funcţia de curăţare automată a carafei, ciclu de clătire automat, precum şi unitate de preparare detaşabilă.

Pe partea de băuturi cu cafea, poate prepara rapid şi uşor cele mai bune Espresso, Cafe Crema, Espresso Macchiato, Cappuccino, Latte Macchiato, Caffelatte, Ristretto, dar şi apă caldă pentru ceaiuri.

Opinii pro și contra:

Concluzionând, Saeco Incanto Executive HD9712/01 se dovedeşte a fi un espressor de cafea automat, ultra-modern şi inteligent, ce reuşeşte de fiecare dată să prepare băuturi proaspete, delicioase şi aromate.

Concluzie:

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 1500W putere
  • Inox
  • LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.