Pyramis SQUARE CHIMNEY NNSU – hotă decorativă din inox de tip şemineu

Pyramis SQUARE CHIMNEY NNSU este o hotă decorativă din inox, modernă şi calitativă, extrem de uşor de integrat în stilul şi decorul oricărei bucătării. Prin prisma caracteristicilor sale se dovedeşte a fi un real ajutor în bucătărie, dat fiind faptul că asigură o absorbţie pe cât se poate de eficientă şi de silenţioasă.

Aşadar, discutăm despre o variantă cu un singur motor de 220W putere, încadrată în clasa de eficienţă energetică E. Este prevăzută cu 3 trepte de reglare a vitezei de absorbţie, cu lampă de iluminare, cu filtru de grăsime din aluminiu, precum şi cu butoane de control pivotante.

Acest model recent SQUARE CHIMNEY NNSU poate fi procurat din stocul magazinului online eMag cu doar 409 lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, remarcăm un design modern şi calitativ de tip şemineu, construit integral din inox. Este de culoare argintie, măsoară standard 85 x 60 x 47.5 (I x L x A) cm şi cântăreşte aproximativ 8kg, lungimea cablului electric de alimentare fiind de 1 metru.

Imagini cu Pyramis SQUARE CHIMNEY NNSU:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În ciuda faptului că este clasificată în clasa energetică E, consumul mediu anual de curent electric înregistrat este de doar 129.5kWh/an.

Aşa cum am spus, deţine 3 nivele de reglare a vitezei de absorbţie, fapt ce modifică direct atât nivelul acustic, cât şi capacitatea de absorbţie.

Astfel, nivelul zgomotului minim înregistrat la utilizare este de doar 53dB, iar cel maxim de 69dB.

Cât despre capacitatea de absorbţie, minima este de 192.2mc/h şi maxima de 336.2mc/h.

Este de subliniat faptul că burlanul de evacuare măsoară un diametru de 120 mm.

Iar ca şi sistem de filtrare, se bucură de filtru de grăsime din aluminiu, ce permite să fie curăţat perioadic, chiar şi în maşina de spălat vase.

Concluzie:

Concluzionând, Pyramis SQUARE CHIMNEY NNSU se dovedeşte a fi o hotă decorativă de tip şemineu din inox, capabilă să asigure de fiecare dată o funcţionalitate eficientă, sigură şi economică.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Hotă decorativă
  • 3 trepte de viteză
  • Filtru din aluminiu
  • 1 motor de 220W putere
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.